VIDEO Jen počkej, ty babo Drtinová! Ringo Čech řekl, jak se pomstí moderátorce. A také to, jakou má ona přezdívku

18.10.2017 7:02

František Ringo Čech, superlídr SPO, se v pořadu XTV.cz Luboše Xavera Veselého vyjádřil mimo jiné ke svému podpisu Anticharty.

VIDEO Jen počkej, ty babo Drtinová! Ringo Čech řekl, jak se pomstí moderátorce. A také to, jakou má ona přezdívku
Foto: Archiv PLTV
Popisek: František Ringo Čech v pořadu Horké téma

Úvodem se Čech vyjádřil ke svému vystoupení v pořadu DVtv.cz Daniely Drtinové. Moderátorka mu totiž předložila archivní snímek ze shromáždění Anticharty, na níž stojí nad archem vedle Karla Gotta a v ruce drží pero. I přesto Čech stále trvá na tom, že Antichartu nepodepsal. 

Anketa

Který moderátor (či která moderátorka) je nejlepší?

hlasovalo: 10846 lidí

„Musím se přiznat, že mě zaskočili. Ta nestydatost, vyhrabat 40 let starou záležitost. To se velmi špatně hájí,“ sdělil Čech. „To nepřátelství s Drtinovou je dlouhého data. Ona dělala, myslím, zpravodajku v parlamentu, když jsem byl poslancem. Poslanci jí říkali Cyrano podle nosu,“ pustil se Čech do moderátorky, který se s ní prý tenkrát nepohodl.

„Takhle nevypadá podpis Anticharty, to byla nějaká prezentace,“ sdělil k fotografii Čech a domnívá se, že to není již v dnešní době stejně důležité. Stále však trvá na tom, že pod Antichartu jej podepsaly sekretářky. 

Video najdete ZDE

„Před volbami jsou za hranicemi statisíce nepřátel, situace je dramatická a ona si se mnou vyřizuje účty? Ta určitě nespala, jak se těšila na tu debatu. Jistě ještě teď slaví. Impérium vrátí úder. Počkej babo Drtinová,“ sdělil se slovy, že jí namaluje obraz Drtinová v lázni. „Její vnuci se za ní budou stydět. Zlo se má trestat,“ dodal. 

Celou událost považuje, že byla uskutečněna na objednávku. „Na Babiše poslali dobrmany a na mě čubičku-ratlíka,“ zkonstatoval Čech.

Následně se pak Čech vyjádřil k preferencím SPO. „Myslím, že preference naší strany stoupají. Svědčí o tom to, že to nikde neuvádějí. Opravdu se blížíme k těm pěti procentům. Není to pro nás tak špatné, udělali jsme pro to hodně a děj se vůle Páně,“ sdělil s tím, že v politice je možné všechno.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…