VIDEO Landa promluvil naléhavě k voličům. K „nejsilnější skupině“

01.10.2021 15:59

Běžte volit a hlavně volte strany, které se nepodílely na zdravotní diktatuře. Zpěvák Daniel Landa vystoupil s dalším projevem.

VIDEO Landa promluvil naléhavě k voličům. K „nejsilnější skupině“
Foto: Hans Štembera
Popisek: Daniel Landa přebarvil žlutý špendlík na zlatý. Vyzval k ještě většímu odporu proti covidovým opatřením

Češi, Moravané a Slezané za týden vyrazí k volbám a rozhodnou o novém složení Poslanecké sněmovny a příští vlády.

V roce 2006 dorazilo k volbám 64 procent voličů, v roce 2010 to bylo 62 procent voličů, v roce 2013 volební účast klesla k 59 procentům a v roce 2017 se pohybovala na 60 procentech.

Zpěvák Daniel Landa natočil nové video, ve kterém se obracel nejen na voliče, kteří chodí pravidelně k volbám, ale i na ty, kteří k nim tradičně nechodí. I ti by podle Landy měli vyrazit k volebním urnám a odmítnout zdravotní diktaturu.  

Sám Landa si na volby pořídil i voličský průkaz, aby mohl volit kdekoli v republice. Svůj hlas se chystá odevzdat v jižních Čechách.

„Právě jsem si vyřídil voličský průkaz, abych jel volit do jižních Čech, protože tam je můj kandidát. Vyzývám všechny nevoliče, jste nejsilnější skupina. Prosím vás, tohle jsou velmi důležité volby. Jděte volit. Volte lidi, volte strany, které uznávají v naší zemi naše pravidla a hlavně volte strany, které se nepodílely na zdravotní diktatuře,“ zvolal Landa na videu na sociální síti.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: mp

FactChecking BETA

Faktická chyba ve zpravodajství? Pomozte nám ji opravit.

Přezkoumat
Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…