VIDEO Martha Issová proti nenávisti: Láska a přijetí pro lidi všech barev pleti!

12.12.2018 7:14 | Zprávy

Herečka Martha Issová, jež má kořeny v Sýrii, promluvila o toleranci a čeho nechce litovat. Video s ní přinesla Organizace pro pomoc uprchlíkům. Issová se v minulosti mimo jiné zviditelnila klipem Přemluv bábu, kde s hercem Jiřím Mádlem přemlouvali občany, aby volili pravici.

VIDEO Martha Issová proti nenávisti: Láska a přijetí pro lidi všech barev pleti!
Foto: Hans Štembera
Popisek: Herečka Marta Issová

„Já si myslím, že všichni lidi na světě, ať jsou jakýhokoliv vyznání, barvy pleti, národnosti a pohlaví, si přejou stejnou věc. A to je prožít šťastně život. A jsem přesvědčená o tom, že štěstí je možné dosáhnout jen skrze lásku a přijetí, že nenávist a netolerance vždycky plodí jenom zmar a násilí,“ poznamenala Issová.

Štěstí podle ní znamená, že člověk má rád a přijímá lidi kolem sebe. „Tím pádem přijímám a mám rád i sám sebe,“ podotkla herečka. „To pro mě znamená prožít šťastnej život. A já nechci litovat toho, že jsem si zničila nějakej čas svýho života tím, že jsem o někom přemýšlela s nenávistí,“ uzavřela.

Herečka Martha Issová se nedávno v rozhovoru pro DVTV vyjádřila k tomu, že je nesmírně šťastná, že zažila dobu, kdy byl Václav Havel naším prezidentem. „Chybí mi tu,“ poznamenala. Zároveň také uvedla, že současná společnost stále čeká velké vůdce, kteří za nás všechno vyřeší.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Tomio Okamura byl položen dotaz

bydlení

Stát musí převzít plnou odpovědnost za bytovou politiku a zajistit pro mladé lidi dostatečné kapacity cenově dostupného bydlení. Co touto vaší větou přesně myslíte? A jaká cena za bydlení je podle vás v pořádku? A jak byste řešili problém, že na řadě míst, kde je největší poptávka po bydlení, není u...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

17:40 Vzpoura proti Leyenové: Chce z ČR „páreček“, ne Síkelu. Zlost. I Vondra dupnul

Předsedkyně Evropské komise (EK) Ursula von der Leyenová s českou nominací ministra průmyslu a obcho…