VIDEO Miroslav Sládek znovu na veřejnosti. Počkejte si na jeho poslední větu

18.11.2015 18:20

Na webu A2larm vyšlo video ze včerejší akce na podporu prezidenta Zemana na Albertově. Jenže na něm neuvidíte ani Zemana, ani Konvičku, ani Albertov. Ten byl totiž v obležení policistů a před pana prezidenta tak byli vpuštěni jen a pouze jeho příznivci. Na videu je zachycen i Miroslav Sládek, který za prezidentem nečekaně mohl.

VIDEO Miroslav Sládek znovu na veřejnosti. Počkejte si na jeho poslední větu
Foto: Hans Štembera
Popisek: Miroslav Sládek

„Dobrý den, tam můžou dneska jenom fašisti, na ten Albertov?“ ptala se kameramanka policisty. „Tam nemůžou jako lidi? Já se ptám, můžu tam já?“ ptala se dál a vždy dostala zápornou odpověď.

„Teď tudy nemůžete, pokud chcete na druhou stranu, tak musíte obejít ten prostor,“ odpověděl policista s tím, že se jedná o opatření pro předejití konfliktům.

Následně se na scéně objevil Miroslav Sládek s doprovodem. „Pan Sládek, ten je fašista, toho tam pusťte, ten tam patří,“ hlásala kameramanka. Když jej označila za fašistu, tak se Sládek jen rozesmál.

„Takže my vás tam vememe, jestli tady máte nějakou skupinku ještě,“ řekla příchozí policistka panu Sládkovi a pustila jej na Albertov. Mezitím se rozčílil i postarší pán, kterému to prostě nedávalo smysl. „Jak je to možný, že někoho tam pouštíte a někoho ne?“ A policistova odpověď „Je to tady kordonovaný,“ mu však zdaleka nestačila.

Na závěr videa byl opět vidět pan Sládek, jak se fotil se svými příznivci. Jeden z nich se představil jako bývalý příznivec. A když Sládkovi vyjadřoval soustrast s jeho politickou kariérou, tak se mu dostalo odpovědi „Vracíme se“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: spa

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

4:46 Je mi z toho na zvracení. Politický analytik Baránek a jiní o fotce slovenského exministra obrany s českou „nánou“ Černochovou

„Přijde k většímu a staršímu bratrovi, protože tak se to tradovalo, a tak moc se mu chce dostat do a…