VIDEO Nasrat, jako. Vyžranej Kmenta bral 80 tisíc a nic nedělal. Andrej Babiš se rozzuřil při podepisování

05.05.2018 8:41

„Nasrat, jako,“ tak měl odbýt premiér v demisi Andrej Babiš (ANO) dívku, jež od něj chtěla v rámci čtvrteční debaty s občany v Brně podepsat knihu Jaroslava Kmenty. Babiš tak měl reagovat na poznámku, že se v knize píše o kmotru Františku Mrázkovi, kterého znal. Píší o tom Novinky.cz.

VIDEO  Nasrat, jako. Vyžranej Kmenta bral 80 tisíc a nic nedělal. Andrej Babiš se rozzuřil při podepisování
Foto: screen
Popisek: Andrej Babiš před novináři v Lánech.

Rozhovor podle serveru natočila kamarádka žadatelky o autogram. Žadatelkou byla Šárka Václavíková, jež působí v dobrovolnické organizaci Společně Brno. Na záznamu je patrné, že Babiš podepisuje své knihy O čem sním, když náhodou spím. Knihu Jaroslava Kmenty však podepsat nechce.

„Vyžranej Kmenta, který bral 80 tisíc ve Frontě a nic nedělal,“ komentuje následně Babiš autora knihy a pak dodává „nasrat, jako“.

Čtvrteční debata se uskutečnila v rámci vládního výjezdu do Jihomoravského kraje. Václavíková však uvádí, že připomínala spíše kampaň hnutí ANO. „Šlo o veřejnou debatu v Brně při návštěvě vlády Jihomoravského kraje a Babiš si z toho udělal vlastní kampaň za peníze daňových poplatníků,“ tvrdí žena.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:
Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…