VIDEO Nevíte, jak volit? Dominika Myslivcová natočila instruktáž

07.10.2016 21:14

Výrazná vnadná blondýnka Dominika Myslivcová, milující růžovou, která kandiduje jako nezávislá kandidátka do krajského zastupitelstva v Moravskoslezském kraji za Úsvit-Národní koalici, si dokázala za pár týdnů najít tisíce sledovatelů na serveru YouTube. Nyní tam zveřejnila video, v němž radí, jak se volí.

VIDEO Nevíte, jak volit? Dominika Myslivcová natočila instruktáž
Foto: Daniela Černá
Popisek: Dominika Myslivcová na kampani v Ostravě

„Zdravím všechny občany Moravskoslezského kraje a samozřejmě i ty ostatní,“ hlásí na videu Myslivcová, která lehce změnila image. Místo růžové má červeného motýlka a na očích má výrazné profesorské brýle. „Chtěla jsem vypadat trošičku inteligentněji,“ řekla.

„Pátek je velký den, lidé chodí na párty a tak dále. Tento týden je ten pátek ještě o něco větší. A to proto, že jsou tady krajské volby. Juchů,“ zajásala Myslivcová, která lobbuje za růžovou budoucnost. „Pokud ji chcete jako já, tak máte úplně jedinečnou příležitost mě volit. Už se to nikdy opakovat nebude. Nebo možná bude, ale nepředbíhejme,“ razí heslo „tady a teď“ jednadvacetiletá Myslivcová.

„Volit můžete už v pátek od 14 do 22 hodin, nebo potom v sobotu od 8 do 14 hodin. Jelikož někteří lidé stále ještě neví, jak správně volit, přináším video, jak na to,“ rozjela svou instruktáž Myslivcová. 

Divákům ukazuje modrou obálku. „Není to exekuce nebo tak, jsou tam jen hlasovací lístky,“ zmiňuje a ukazuje sadu hlasovacích lístků pro Moravskoslezský kraj. „Tyto malé jsou do Senátu a tyto velké jsou do krajského zastupitelstva. A vy, pokud chcete růžovou budoucnost, tak si najdete lístek s číslem 43 – Úsvit s Blokem proti islamizaci. Na trojce najdete Dominiku Myslivcovou,“ uvedla. A vysvětlila i kroužkování, kdy na jednom lístku mohou být jen čtyři zakroužkovaní lidé.

„Je to opravdu velice jednoduché a zvládne to opravdu každý. I blondýnky. Opravdu vám stačí přijít jen ve správný čas na správné místo. Musí vám být více než 18 let a musíte mít občanský průkaz,“ dodala. Pokud by občané nedostali obálku s hlasovacími lístky, upozorňuje je, že to nevadí, dostanou ji i ve volební místnosti.

„Přijdete tedy s touto obálkou do volební místnosti a vložíte ji do urny. I když slovo urna zní hrozně, za růžovou budoucnost to stojí,“ řekla Myslivcová. Přitom ve volebních místnostech dostáváte úředně orazítkované obálky, do kterých musíte lístek vložit. 

„Čauky, mňauky,“ rozloučila se následně „seriózní“ Myslivcová.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Ing. Klára Dostálová byl položen dotaz

osobnosti ANO

Dobrý den, paní Dostálová, překvapil mě průzkum, podle kterého vás řada lidí nezná. Je pravdou, že já se o politiku dost zajímám a díky PL vás i znám. Ale napadá mě jedna věc, není chybou, že za ANO vystupují stále ti stejní? Babiš-Schillerová-Havlíček, občas vy nebo pan Nacher? Není potřeba, aby ge...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

21:30 „Protiústavní.“ Jana Zwyrtek Hamplová chce umlčení v Senátu hnát výš

Horní komora Parlamentu se rozhodla sněmovní verzi novely občanského zákoníku ohledně uzavírání part…