VIDEO Občanská válka, střílení. Evropu čeká chaos. František Ringo Čech spustí palbu

06.10.2017 19:49

V Evropě nás čeká chaos, bordel, katastrofa. Znovu poteče krev. Umělec a opět už i politik František Ringo Čech zavítal do studia TV ParlamentníListy.cz. Řeč byla hlavně o migrační krizi, terorismu a předpovědi naší budoucnosti.

VIDEO Občanská válka, střílení. Evropu čeká chaos. František Ringo Čech spustí palbu
Foto: Archiv PLTV
Popisek: František Ringo Čech v pořadu Horké téma

Souvilost mezi terorismem a migrační krizí je jasná. Tvrdí to František Ringo Čech, slavný umělec a politik. Dříve byl poslancem za ČSSD, nyní kandiduje jako superlídr Strany práv občanů (někdejší Zemanovci).

„Jak se říkalo Hanibal před branami, tak v našem případě už je Hanibal za branami,“ naráží na přítomnost milionů migrantů a muslimů v Evropě.

Dlouhé měsíce, možná roky, se debatuje o tom, proč Evropa není schopna zabezpečit vlastní hranice. Podle Ringo Čecha to není tak, že by západní lídři nevěděli, co s tím dělat. „Oni nechtějí. Mají zavřené oči, nejsou přístupní žádným argumentům, ničemu. Jsou to šílenci! Přál bych si, aby si lidé pamatovali jejich jména,“ naštval se.

Celý rozhovor s Františkem Ringo Čechem v rámci pořadu PL TV Horké téma sledujte na serveru ParlamentníListy.cz už v sobotu večer.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Radim Panenka

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…