VIDEO Slonková s Kubíkem chtějí rozkrývat zapadlé kauzy. Hned napoprvé se to prý moc nepovedlo

11.12.2016 8:58

Server DebatníKlub.cz přinesl reakci bývalého generálního sekretáře ministerstva zahraničních věcí Karla Srby na dokureality fomát Sabiny Slonkové a Jiřího Kubíka, který vzniká na serveru Seznam Zprávy a snaží se rozkrýt nejasnosti starých případů.

VIDEO Slonková s Kubíkem chtějí rozkrývat zapadlé kauzy. Hned napoprvé se to prý moc nepovedlo
Foto: repro youtube.com / tan
Popisek: Sabina Slonková

„Kubík a Slonková novým seriálem pro Seznam Zprávy navazují na svou dlouholetou spolupráci, během níž od poloviny devadesátých let do roku 2002 postupně odkryli řadu politických a korupčních kauz. Za svou práci dostali mimo jiné prestižní novinářskou Cenu Ferdinanda Peroutky,“ poznamenal k jejich opětovnému shledání server Seznam Zprávy. 

Původní text ZDE.

„Hlavním středobodem mého žití tento pořad rozhodně není. Je to víceméně blábol. Někdy je to komické. Dává se tam prostor pro dokázání určité věci. A když se tam některé věci nehodí, nepoužívají se,“ řekl Srba k odvysílaným dílům pořadu, které jsou podle něj účelové. On sám přitom novináři Kubíkovi poskytl rozhovor, kdy hovořil o nelegálním financování vojenské rozvědky a ČSSD (ZDE).

„Jsou to fabulace. Účel těchto vysílání neznám,“ neumí si Srba vysvětlit, proč se o něj opětovně novináři zajímají. „Ale myslím si, že kdyby tito novináři neměli tuto kauzu, tak se o nich neví. Možná je to jejich touha na sebe upozornit,“ domnívá se. 

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ondřej Kolář byl položen dotaz

návrat Ukrajinců

Je podle vás fér někoho nutit jít válčit, když nechce, a lze takové lidi vůbec nějak motivovat? Jestli někdo před válkou utekl, myslíte, že je něco, co ho přiměje jít válčit? Vždyť není nic cennějšího, než život. A jelikož se válka pro Ukrajinu nevyvíjí vůbec dobře, není třeba řešit, co bude Ukrajin...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

22:28 Berndu Posseltovi za zásluhy o stát... Okamura četl návrhy na vyznamenání a nevěřil

Poslanecká sněmovna nominovala na udělení vyznamenání Za zásluhy ke sblížení Čechů a sudetských Němc…