VIDEO Šmejdi, fašouni, komanči, ruský chapadla! Slavný umělec se vložil do voleb. A opravdu se snaží

25.09.2018 10:34

Hudebník David Koller sdílí na své facebookové stránce odkaz na webovou platformu TridimOdpad.cz. „Sejdeme se u voleb,“ píše.

VIDEO Šmejdi, fašouni, komanči, ruský chapadla! Slavný umělec se vložil do voleb. A opravdu se snaží
Foto: repro Youtube, tan
Popisek: Umělec David Koller

„Možná se shodneme na tom, že dnešní politici jsou spíš odpad než nějaká zářivá reprezentace. A v Praze je to úplně stejný,“ poznamenává Koller. „Ale jak z těch stovek lidí najít někoho, kdo stojí za to?“ ptá se dále Koller. „Vezmu to vylučovací metodou. Nevolím: čínský maňásky, loutky kmotrů, komanče, ruský chapadla, šmejdy. A budu křížkovat. Nebude to snadný, ale když se tenhle odpad vytřídí, moc tam toho na zaškrtání nezbyde,“ poznamenává Koller a vyzývá k volbám. 

Anketa

Zvažujete, že v senátních či komunálních volbách odevzdáte hlas alespoň jednomu kandidátovi ČSSD?

5%
95%
hlasovalo: 8464 lidí

Jako bonus pak přidává seznam komunistů ve státní správě. Jmenuje prezidenta Miloše Zemana, předsedu vlády Andreje Babiše. ministra obrany Lubomíra Metnara, bývalého poslance za hnutí ANO Martina Komárka či exministryni spravedlnosti Helenu Válkovou (ANO). 

Video najdete ZDE.

Ve videu na síti facebook pak nazývá politiky spíše odpadem než zářivou reprezentací. „Budu filtrovat. Nechci ruská chapadla. Chci vytřídit zloděje, fašouny, odfiltruju komanče. Chci vytřídit loutky různejch kmotrů a žádný čínský maňásky,“ říká rázně. 

David Koller se politicky angažoval již v minulosti. V loňském roce například spustil web o zločinech komunismu. „Chce říct mladým, kolik mrtvých za sebou zanechali,“ poznamenal tehdy k jeho aktivitě novinář Jaroslav Kmenta na svém twitteru. 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…