VIDEO Tohle Šimon Pánek z Člověka v tísni neuvidí rád. Jeho kamarád z revoluce mluví o muslimech. Bez obalu

09.10.2019 18:45

Igor Chaun ve svém videoblogu upozorňuje na muslimy na Slovensku a dává radu, jak s nimi zacházet. „Dejte si na dům židovskou hvězdu, která vlastně funguje jako cedule muslimům vstup zakázán,“ radí Chaun, bývalý studentský vůdce z roku 1989, který tehdy stál na stejné straně se Šimonem Pánkem, dnes ředitelem neziskové organizace Člověk v tísni a kritikem protiimigračních a antimuslimských skupin. „Máme boží právo se bránit, pokud chceme zachovat svoji civilizaci a svoji zemi,“ vyzývá Chaun.

VIDEO Tohle Šimon Pánek z Člověka v tísni neuvidí rád. Jeho kamarád z revoluce mluví o muslimech. Bez obalu
Foto: Jiří Němeček
Popisek: Igor Chaun

Podle Chauna jsou muslimové nepřizpůsobiví, což se snažil doložit několika historkami svého známého hoteliéra ve Slovenské Mariánce. „Nejsem ten, kdo by chtěl vzbuzovat nelibost vůči jiným náboženstvím. Ale musím se podělit s příběhem, který mi vyprávěl místní hoteliér,“ spustil Chaun ze známého křesťanského poutního místa.

Anketa

Kdyby za svého života Karel Gott kandidoval na prezidenta, volili byste ho?

59%
41%
hlasovalo: 22861 lidí

Jeho známý si prý pořídil na hotel izraelskou vlajku, aby se mu tam neubytovávali muslimové. „Pořídil si na hotel tu modrou izraelskou vlajku, krásnou Davidovu šesticípou hvězdu. Důvod byl prostý, protože když si to prý dá na hotel, tak se mu tam neubytuje muslim. Funguje to vlastně jako cedule muslimům vstup zakázán,“ vyprávěl Chaun, že tímto aktem se hoteliér vlastně bránil muslimům.

Poté přidal dva příběhy, které měly demonstrovat muslimskou nepřizpůsobivost a nesnášenlivost. „A ten hoteliér vyprávěl historku o dvou muslimech z Austrálie, kterým vadil výstřih u servírky. Ta muslimka prý na ni křičela a začala ji zahalovat. Pak tam byl jiný pár, který si stěžoval, že je tam všechno nečisté, a vyhodil ze svého pokoje i z chodeb všechny kříže a naházeli je na zem,“ říkal vážným tónem bývalý studentský vůdce a dodal, že muslimští hosté pak dali hotelu na internetu velmi negativní hodnocení.

„Internetový vyhledávač ubytování pak jeho odpověď na negativní hodnocení kvůli náboženské korektnosti ani neuveřejnil,“ postěžoval si dále Chaun, kterého podle vlastních slov tento příběh osobně velmi zasáhl a je důkazem, že negativní příběhy s muslimy jsou pravdivé.

Poté přišel Chaun s řešením a nabádal své sledující, aby se bránili. „Tohle jsou fakt vážné věci, jedna věc je být sluníčkář, který hlásá lásku, a jedna věc je být blbcem, který si nechá vědomě krást svoje kořeny, svoji tradici a svoje území. Tady se musí projevit síla vlasti a síla krve, protože tohle si nesmíme nechat líbit,“ burcoval.

„Máme boží právo se bránit, pokud chceme zachovat svoji civilizaci a svoji zemi,“ pokračoval jistým tónem Chaun a dodal, že cílem ale není nenávist a odsouzení islámu. „Islám má o sedm set let vývoje méně, proto musíme spíše mít pochopení a být silní a bránit se zdvořilostí,“ nastínil řešení Chaun a zároveň varoval před populistickými politiky, kteří téma islámu využívají k levným politickým bodům.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jma

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…