VIDEO Trapas. Lidé si to pouštějí pořád dokola. Bidenovi to ujelo v přímém přenosu

28.05.2020 21:55

Někdejší americký viceprezident a kandidát demokratů v nadcházející bitvě o Bílý dům Joe Biden pohovořil s pensylvánským guvernérem Tomem Wolfem o dopadech koronavirové pandemie na Spojené státy. Zmiňoval zejména nutnost přerozdělovat veřejné finance samosprávným celkům. Jeho názory ovšem nebyly to jediné, co mohli posluchači slyšet. Debata, naštěstí pro Wolfa, probíhala pomocí online přenosu.

VIDEO Trapas. Lidé si to pouštějí pořád dokola. Bidenovi to ujelo v přímém přenosu
Foto: Repro YouTube
Popisek: Pensylvánský guvernér Tom Wolf byl po Bidenově úniku zaskočen

Anketa

Dokáží Hana Lipovská a Xaver Veselý něco skutečně změnit v ČT?

92%
8%
hlasovalo: 16152 lidí
Kandidát demokratů na prezidenta se v debatě zamýšlel nad plánovanou vakcínou, která by měla účinkovat na nemoc covid-19 způsobovanou novým koronavirem. Zmínil, že není vůbec jasné, zdali vakcína skutečně bude do konce tohoto roku a taky že není zcela jisté, jak se plánuje distribuovat a aplikovat pro všechny obyvatele Spojených států. „I kdyby sestoupil všemohoucí a řekl: ‚Máme dnes vakcínu pro každého,‘ jak to budeme distribuovat?“ tázal se.

Uvedl, nakolik je důležité plánovat a zkritizoval, že předseda republikánů Mitch McConnell odmítá vydávat velké finanční prostředky samosprávám a jednotlivým státům. „To není žádné matematické cvičení, je to o lidech. Musíte dát peníze hasičům, učitelům a na zdravotnictví…“ hovořil, když se zničehonic ozval táhlý zvuk úniku větrů.

Přestože náhlá plynatost jeho samotného nikterak nerozhodila a pokračoval v debatě o tom, že je nutné více rozdělovat veřejné prostředky, Wolfa podlouhlý zvuk flatulence lehce rozhodil. Poté, co Biden vypustil větry, asi pensylvánský guvernér nevěřil svým uším a nevěřícně pozdvihl obočí, načež přešel v udivený výraz. Incident však nikterak nekomentoval a snažil se udržet si kamennou tvář.

O celé kalamitě se můžete přesvědčit v tomto záznamu živého přenosu. K úniku Bidenových plynů zde dochází v čase 20:47 záznamu:

Ohlasy k diskusi byly incidentem značně poznamenány. „Jediné, kvůli čemu jsem sem přišel, je prdění Joea Bidena,“ je jeden z nejvíce hodnocených komentářů na platformě YouTube, kde zůstal záznam z debaty. Bez povšimnutí nemůže zůstat ani to, že má tento komentář více palců nahoru než samotné video. To bylo ke čtvrtečnímu večeru hodnocené 617 lidmi pozitivně a 934 negativně.

„Ježišikriste. To prdění bylo opravdové,“ zní dále v komentářové sekci.

„Představte si ten zápach,“ pokračoval další komentující. K tomuto postřehu nezbývá než doufat, že během natáčení nebyl v blízkosti Joea Bidena i štáb.

„Doufám, že má Warrenová plán, jak uklidit ten nepořádek!“ poznamenal v komentářích jeden z uživatelů s narážkou na Bidenovu spolustraničku Elizabeth Warrenovou. A další přispěvatel v komentářích poznamenal, že zřejmě existuje řešení: „Pleny!“ padlo jasné stanovisko.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: rak

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…