Václav Moravec to pořádně schytal v Reflexu. Ať to raději ani nečte

17.01.2013 10:01 | Zprávy

Moderátorská hvězda České televize Václav Moravec dostal pořádnou nálož od redaktorky magazínu Reflex Markéty Lukáškové. Ta o něm napsala, že se z někdejšího odvážného moderátora stal nudným tatíkem, který diváky ČT ohrožuje tím, že je unudí k smrti.

Václav Moravec to pořádně schytal v Reflexu. Ať to raději ani nečte
Foto: Hans Štembera
Popisek: Václav Moravec ve svém diskuzním pořadu

Lukášková připouští, že když Václav Moravec začal před devíti roky moderovat své „Otázky“, stal se pojmem. Na rozdíl od svých předchůdců, kteří byli všichni vděčným terčem parodií, byl schopen politiky donutit mluvit, byl nekompromisní a nikoho nenechal mluvit dvacet minut nesmysly.

Jenže nikdo v České televizi si nevšiml, že teď už je to poněkud jinak. „Václav už Otázky moderuje devět let a na České televizi bohužel ještě nikomu nedošlo, že z mladého energického kluka se stal unavený tatík,“ píše se v Reflexu. Jeho dravost a nekompromisnost prý klesla na úroveň zvídavého Přemka Podlahy a místo ostrých otázek trousí moudra na úrovni Haliny Pawlowské.

Neskutečným zážitkem prý byla v Moravcově podání předvolební Superdebata prezidentských kandidátů. „Moravec nejprve půl hodiny plácal, sám nevěděl o čem, načež půl hodiny s kandidáty rozebíral, jakou značku auta preferují,“ zkonstatovala Lukášková.

Podobné to bylo prý i v sobotu, když Moravec diváky málem zabil nudou při mnohahodinovém volebním studiu, kdy s „osvědčeným" politologem Tomášem Lebedou donekonečna opakovali zásadní informace, které už stejně každý věděl. Lukášková se obává, že v zakonzervované České televizi to bude stejné již natrvalo a Václav Moravec na obrazovce milován babičkami spokojeně dožije.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Tento článek je staršího data a je dostupný pouze pro předplatitele. Předplatné můžete vyzkoušet zdarma, nebo zakoupit, zde:

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Zajímá mě, co si přeje ODS?

Protože vy na jednu stranu tvrdíte, že: ,,Zdá se, že si voliči nepřejí další federalizaci EU, bezbřehou migraci a ničení konkurenceschopnosti a životní úrovně radikální zelenou ideologií vtělenou do Green Dealu. To je nadějná zpráva." Jak ale vysvětlíte vaše spojení s Lidovci a TOPkou? Nemyslíte, že...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:

Jinde na netu:



Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dezinformace za covidu. Unikly citlivé informace z tajného programu Pentagonu

20:35 Dezinformace za covidu. Unikly citlivé informace z tajného programu Pentagonu

Americká armáda podle zjištění agentury Reuters v době covidové pandemie po několik měsíců vedla taj…