Valtr Komárek podpořil Zemana: Je to jeho poslední mise, může zachránit zemi

17.11.2012 8:09

Jako poslední životní misi Miloše Zemana, při které může zachránit budoucnost národa, vidí prezidentskou kandidaturu bývalého premiéra ekonom a čestný předseda ČSSD Valtr Komárek. Zeman je podle něj nenapodobitelným kandidátem, který svými kontakty ve světě skutečně může České republice pomoci.

Valtr Komárek podpořil Zemana: Je to jeho poslední mise, může zachránit zemi
Foto: zemannahrad.cz
Popisek: Čestný předseda ČSSD Valtr Komárek podpořil Miloše Zemana v prezidentské kampani

Podle něj lidé 23 let po Listopadu 89 cítí zklamání a úzkost z budoucnosti. „Je to doba, kdy jde znovu o budoucnost národa, jde o to vrátit lidem naději,“ myslí si podle serveru Novinky.cz Valtr Komárek.

Změna podle něj musí spočívat především v mobilizaci veškerého českého kapitálu a pracovní síly. S němi je pak třeba více pronikat do Ruska nebo asijských zemí. „Všechno toto Zeman umí. Chce to obrovskou práci,“ uvedl Komárek s tím, že Zeman se zná s mnoha světovými politiky.

Prezidentský úřad prý pro bývalého předsedu ČSSD není šancí, ale misí. „Je to poslední Zemanova životní mise. To buď udělá, nebo ztroskotá,“ myslí si. „Ostatní kandidáti mají mnohé cenné vlastnosti, ale Zeman je jen jeden,“ říká dále Komárek.

Proto se rozhodl Zemanovu kandidaturu podpořit. „Dávám mu plnou podporu, budu mu radit, když bude mít zájem,“ ujišťuje ekonom. Ten je zároveň čestným předsedou ČSSD, jejichž vedení prosazuje svého kandidáta Jiřího Dienstbiera a Zemanova kandidatura, která jim ubírá hlasy, jim není příliš po chuti.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…