Vary patří smetánce. Politici se ale raději schovávají

04.07.2012 19:45

V Karlových Varech se v úterý večer uzavřela Mlýnská kolonáda. Ve sloupořadí totiž pořádala večírek finanční skupina KKCG miliardáře Karla Komárka. Ten se party zúčastnil osobně.

Vary patří smetánce. Politici se ale raději schovávají
Foto: Hana Čechová
Popisek: Karlovy Vary, pohled na město z výšky

Hosty večírku byli letos podle serveru Insider především lidé z byznysu. „Pozná se to podle tichého brzdění limuzín Audi, které za černými skly převáží VIP hosty,“ píše server. Zatímco dříve se na podobných akcích často objevovali i politici, letos si dávají větší pozor, kde se objeví. Proto mezi hosty převažovali lidé z byznysu.

Nechyběl například šéf ČEZ Daniel Beneš. Z politiků byl podle Insideru viděn pouze předseda rozpočtového výboru Poslanecké sněmovny Pavel Suchánek, který však podle serveru přestal o svojí pověst dbát už dávno. Proslavil se například výletem na golf do Dubaje s Romanem Janouškem.  

Ostatní politici v Karlových Varech sice jsou, ale podle Insideru tráví čas spíše na golfu. Veřejně se nechávali vidět především na slavnostním zahájení v hotelu Pupp. Tam se objevili například ministři Pavel Dobeš a Alexander Vondra.

Od festivalového veselí se ostentativně distancoval premiér Petr Nečas, který účastníkům pouze prostřednictvím televize vzkázal „hezky se bavte.“

 


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…