Veterán ČT Adam Komers: Zeman je zlý a naprosto nechutný tvor. Pak připomněl slova zemřelého kardinála o lidech se smrtí v srdci

24.03.2017 21:15

Jednu z hlavních tváří tzv. televizní krize, bývalého redaktora České televize a dnes podnikatele Adama Komerse rozčílila slova prezidenta Miloše Zemana na adresu zesnulého kardinála Miloslava Vlka. A tak poměrně ostře zareagoval na svém facebookovém profilu.

Veterán ČT Adam Komers: Zeman je zlý a naprosto nechutný tvor. Pak připomněl slova zemřelého kardinála o lidech se smrtí v srdci
Foto: ReproFoto: TV Barrandov
Popisek: Prezident Miloš Zeman v pořadu Týden s prezidentem televize Barrandov.

„Původně jsem jeho výroky už vůbec nechtěl komentovat, takže se omezím na pouhé konstatování, že Miloš Zeman se projevuje už jen jako zlý, mstivý, odporný a naprosto nechutný tvor, který si nezaslouží nic jiného, než to nejhlubší opovržení,“ řekl a připojil citát kardinála Vlka. „Myslím na ty, kdo v srdci chovají nenávist ke druhým. Jsou to živí mrtví, mají v srdci smrt,“ říkával.

Zeman po skonu kardinála prohlásil, že na pohřeb nedorazí. Není prý pokrytec. Nevraživost mezi ním a Vlkem je dlouhodobá. „Myslím si, že instituce si mají vyjádřit úctu. Smutečním věncem instituce prezidenta republiky vyjádřila úctu instituci kardinála. Lidé si mají vyjádřit úctu pouze tehdy, pokud k sobě tuto úctu cítí,“ řekl následně ostře ke svému rozhodnutí. 

Původní text ZDE.

„Musím říci, že si velmi vážím svého dobrého vztahu s kardinálem Dukou. Takže můj vztah rozhodně není nenávist vůči katolické církvi, můj vztah je, když to řeknu velmi mírně, určitá pochybnost o radikalismu jednoho církevního preláta,“ dodal pak například ještě k Vlkovi v rozhovoru pro ParlamentníListy.cz.

Celý příspěvek Adama Komerse:

Původně jsem jeho výroky už vůbec nechtěl komentovat, takže se omezím na pouhé konstatování, že Miloš Zeman se projevuje už jen jako zlý, mstivý, odporný a naprosto nechutný tvor, který si nezaslouží nic jiného, než to nejhlubší opovržení. „Myslím na ty, kdo v srdci chovají nenávist ke druhým. Jsou to živí mrtví, mají v srdci smrt.“ Kardinál Miloslav Vlk

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…