Vít Bárta jasně: Kalousek a Drábek lumpačí ze státního. A VV dostávají za uši

13.06.2012 9:14

Vít Bárta poprvé hlasoval proti vydání poslance. Konkrétně se jedná o poslance Ottu Chaloupku (VV), jenž údajně vynucoval úplatek za to, že bude dál dávat bývalému asistentovi Vratislavu Vařejkovi práci. O své vydání sněmovnu Bárta požádal sám, ve víře, že dokáže, že Škárka a Kočí obrátili jeho půjčku v úplatek.

Vít Bárta jasně: Kalousek a Drábek lumpačí ze státního. A VV dostávají za uši
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vít Bárta

„To, že až u soudu budou poprvé po roce vyslechnuti svědci, na základě kterých soud uzná podvod Škárky, jsem netušil,“ píše Bárta na svém oficiálním facebookém profilu. O to více je ale odsouzený Bárta zaskočen absurdností, že jeho bezúročná půjčka byla obrácena v úplatek a korupci, neboť údajně uplácel poslance pro to, aby si nezvedli poslanecké náhrady.

„Je mi smutno z toho, že VV dostávají neustále za uši v absurdních kriminalizovaných „aférách“. Vedle toho Kalouskové, Vondrové, Drábkové směle úřadují a jednoznačně lumpačí ze státních peněz!“ dodal včera na Facebooku.

Otto Chaloupka svou vinu ale popírá. Tvrdí, že šlo pouze o domluvu a že peníze sloužily na předvolební kampaň. Zajímavostí je, že byl jedním z podporujících současné vlády Petra Nečase.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

11:11 „Média to zatajila.“ Mohl být mír mezi Ruskem a Ukrajinou? Zcela jinak

Politolog Ivan Katchanovski z univerzity v kanadské Ottawě o válce na Ukrajině mluví jako o „zástupn…