Vítězství Divadla Na Jezerce v anketě Prahy 4

22.09.2016 12:25

Divadlo Na Jezerce získalo primát v kategorii Nejlepší kulturní zařízení v Praze 4. Zároveň bylo součtem zaslaných hlasů vyhlášeno Provozovnou roku 2016. Anketu o nejlepší provozovnu v Praze 4 každoročně vyhlašuje úřad této největší městské části. O jejích vítězích pak hlasují občané čtvrtého pražského obvodu, ve kterém má své sídlo několik desítek tisíc firem. Divadlo Na Jezerce se v posledních letech opakovaně umísťovalo vždy na předních místech.

Vítězství Divadla Na Jezerce v anketě Prahy 4
Foto: Jan Hrušínský
Popisek: Jan Hrušínský

„Mám z toho samozřejmě radost. Vždyť lidé se rozhodovali mezi mnoha podnikatelskými subjekty a svůj hlas dali právě Divadlu Na Jezerce. Děkujeme všem, kteří se o kulturu zajímají,“ uvedl herec a principál divadla Jan Hrušínský.

„Chtěl bych zdůraznit, že toto ocenění patří všem zaměstnancům, hostujícím tvůrcům i všem našim partnerům, kteří se společným úsilím celá léta zasazují o kvalitu a vysokou návštěvnost soukromého Divadla Na Jezerce“, dodal Hrušínský.

V roce 2015 odehrálo Divadlo Na Jezerce celkem 247 představení, z toho 207 na domácí scéně, zbytek na zájezdech. Do září 2016 nastudovalo již 35 inscenací a odehrálo 3255 představení. V loňském roce vzbudila největší ohlas česká premiéra kanadské hry Shylock ve vynikajícím podání Milana Kňažka. Premiéry se zúčastnil i autor Mark Leiren-Young.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: tan

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Migranti, covid, válka... „Rozhodují o nás jiní!“ Klaus pod Blaníkem burcoval „mlčící většinu“

19:50 Migranti, covid, válka... „Rozhodují o nás jiní!“ Klaus pod Blaníkem burcoval „mlčící většinu“

„Nespoléhejme na bájné blanické rytíře. Probudit je nutné mlčící většinu českého obyvatelstva,“ sděl…