Vláda by podle předsedy SPD měla šetřit na nepřizpůsobivých. „To ale neučiní,“ uvedl

21.11.2022 20:00 | Ze sítí

Předseda SPD Tomio Okamura se obává, že vláda Petra Fialy skončí velkým průšvihem a že na výzvy, které před ní stojí, nestačí. „Navíc jsou její členové naprosto euroservilní, čili mají totálně svázané ruce a nedokážou se postavit proti diktátu Bruselu, který nyní způsobuje většinu problémů, neboť většina legislativy přichází z EU,“ uvedl přímo na sociální síti.

Vláda by podle předsedy SPD měla šetřit na nepřizpůsobivých. „To ale neučiní,“ uvedl
Foto: repro Facebook, BR
Popisek: Předseda SPD Tomio Okamura

Následně připomněl, že se vláda zavázala k podpoře Green Dealu EU. Ten podle Okamury do budoucna extrémně zdražuje občanům energie a zlikviduje naši ekonomiku. 
 
„Vláda nemá skutečné řešení ani na zdražování, ani na zlepšení sociálních podmínek občanů. Jediné, na čem se shodnou je, že si chtějí společně rozdělit pašaliky a peníze. Druhým společným bodem je, že chtějí servilně poslouchat příkazy z Bruselu, Washingtonu a Berlína a ve větší či menší míře zavádět neomarxistickou revoluci a Green Deal EU,“ uvedl Okamura na Facebooku. 
 
 

Anketa

Skončí válka na Ukrajině v roce 2023?

57%
43%
hlasovalo: 17934 lidí
Vláda by tak podle něj měla šetřit na nepřizpůsobivých, politických neziskovkách, solárních baronech a předražených a zbytečných zakázkách. „To ale neučiní. Piráti a lidovci nám blokovali celou dobu náš návrh zákona, který má zamezit zneužívání sociálních dávek nepřizpůsobivými. Politické neziskovky budou podporovat dál, a protože vláda podporuje Green Deal, tak solární barony také. Všechno jsou to projekty EU,“ doplňuje.
 
Podle Okamury by naše vláda měla využít předsednictví ČR v EU alespoň k tomu, aby jádro bylo uznáváno jako čistý zdroj, a pozastavila by systém emisních povolenek či by aspoň zastropovala jejich cenu. „V tom by mohla najít spojence i ve Francii a v zemích Visegrádu. Tím bychom alespoň zbrzdili zdražování energií, které způsobuje šílený Green Deal EU. Další důležité téma je snaha zamezit migraci a snaze EU přerozdělovat imigranty. Celkově by bylo potřeba minimalizovat škody Green Dealu a plánu Fit for 55, který s ním úzce souvisí. Ale kvůli svému vlezdobruselismu to Fialova vláda neučiní,“ uzavřel předseda SPD. 
 

Tomio Okamura

  • SPD
  • Předseda hnutí Svoboda a přímá demokracie (SPD)
  • poslanec
 
 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Barbora Richterová

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

16:34 „Zachránit svět před komunisty, marxisty a fašisty“. Trump na dálku rozpálil Orbánovu konferenci

V Budapešti od čtvrtka již potřetí probíhá maďarská verze Konference konzervativní politické akce (C…