Vlastenci se nemají za co stydět, prohlašuje po nájezdu na mešitu v Londýně Petr Hampl. Krev je na rukou politiků, kteří nedokázali původní obyvatelstvo ochránit

19.06.2017 20:04

Sociolog Petr Hampl se zamyslel nad dnešní útokem ve Velké Británii. Do davu lidí znovu vjelo auto. Dodávka vjela do muslimů, když vycházeli z jedné z londýnských mešit. Policie případ vyšetřuje jako teroristický čin. Hampl má za to, že jde o vzpouru bílého obyvatelstva proti muslimským okupantům.

Vlastenci se nemají za co stydět, prohlašuje po nájezdu na mešitu v Londýně Petr Hampl. Krev je na rukou politiků, kteří nedokázali původní obyvatelstvo ochránit
Foto: Hans Štembera
Popisek: Petr Hampl

Petr Hampl má za to, že za tento teroristický útok a stejně tak za předchozí útoky nesou odpovědnost britská premiérka Theresa Mayová i lídr opoziční labouristické strany Jeremy Corbyn. Právě na jejich rukou prý ulpěla krev deseti zraněných lidí a jednoho mrtvého.

„Britské elity umožnily a podpořily růst a radikalizaci islámské komunity. Činnost britské vlády, úřadů, soudů a bezpečnostních složek vedly k tomu, že se muslimové chovají jako v dobyté zemi,“ napsal Hampl.  

Tito politici podle Hampla prosazují islámské právo na ostrově a zabíjení původních obyvatel. Tento tlak vyvolal protitlak, který musel přijít. Došlo k útoku na muslimy a prý budou následovat další, možná už organizované útoky. Mohli by to zastavit politici, kteří se zastanou „bílého obyvatelstva“ a nebudou vůči tomuto obyvatelstvu vystupovat arogantně. Nemuslimové se podle něj stavějí na odpor muslimským okupantům.

Dodávkou do muslimů vjel osmačtyřicetiletý občan bílé pleti, jak bylo všemi médii od počátku vehementně zdůrazňováno. Spolu se svědectvím svědků před mešitou, že vykřikoval,  že musí zabíjet muslimy a v policejním autě se usmíval.     

„Plnou odpovědnost za současné i budoucí zabíjení nesou multikulturní intelektuálové a profesionální politici, v první řadě Thereza Mayová a Jeremy Corbyn. Věděli o hrozící katastrofě, měli dostatek času a prostředků ji řešit a odmítli tak učinit. Vlastenci nemají čeho litovat, nemají se za co stydět,“ uzavřel Hampl.

Petr Hampl doslova napsal:

Komentář k dnešnímu útoku ve Velké Británii:

Britské elity umožnily a podpořily růst a radikalizaci islámské komunity. Činnost britské vlády, úřadů, soudů a bezpečnostních složek vedly k tomu, že se muslimové chovají jako v dobyté zemi. 

Agresivně prosazují islámské právo. Zabíjení, znásilňování a napadání původních obyvatel je běžnou součástí každodenního života v celých regionech. Bylo jasné, že takový tlak vyvolá dříve či později protiakci. Lze očekávat, že po dnešním útoku osamělého vlka budou následovat další a že v další fázi začnou vznikat organizované skupiny. Pokud elity nedokážou nabídnout nic jiného než aroganci a zastrašování bílého obyvatelstva, nemůže to vést k ničemu jinému než eskalaci násilí.  Ve Velké Británii žije přes 50 milionů nemuslimů, nelze počítat s tím, že by se všichni tito lidé necha li bez odporu podřídili okupantům. A dnešní výkřiky, podle nichž nese odpovědnost „bílá rasa“ jen přilévají oleje do ohně.  

Plnou odpovědnost za současné i budoucí zabíjení nesou multikulturní intelektuálové a profesionální politici, v první řadě Tereza Mayová a Jeremy Corbyn. Věděli o hrozící katastrofě, měli dostatek času a prostředků ji řešit a odmítli tak učinit. Vlastenci nemají čeho litovat, nemají se za co stydět.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

6:45 Pracoval pro CIA. Teď vyzval OSN: Zjistěte, kdo odpálil Nord Stream. A ukázal na USA

Nebude trvat dlouho a budou to dva roky, co došlo k sabotáži plynovodu Nord Stream, který zásoboval …