Vrabel přilákal na protivládní demonstraci několik set lidí

17.11.2023 15:49 | Monitoring

Státní svátek 17. listopadu nevybízí jen k oslavám, ale také k protestům. Na demonstraci proti vládě na Staroměstském náměstí v Praze, kterou organizuje Ladislav Vrabel, se sešlo asi 200 lidí. Původně měly být přitom akce dvě, na Letné a na náměstí, nakonec byly sjednoceny do jedné.

Vrabel přilákal na protivládní demonstraci několik set lidí
Foto: internet
Popisek: Ladislav Vrabel

Podle organizátora demonstrace Ladislava Vrabela musí být na prvním místě obyčejný člověk. Elity se dle jeho slov snaží ovládnout svět mimo jiné pomocí digitalizace.

Kromě Vrabelovy demonstrace měla policie napilno na Národní třídě. Zde policie zadržela muže, jenž hodil směrem k památníku vejce. Nikoho netrefil, policisté následně incident vyřešili na místě pokutou jako přestupek, což potvrdil serveru Novinky.cz policejní mluvčí Jan Daněk. 

U památníku na Národní třídě se pak od dopoledne shromažďuje nejvíce lidí. Přicházejí zapálit svíčku či položit květiny. Mimo jiné jsou zde připraveny také kulturní akce, diskuze, přednášky nebo hudební vystoupení. V 17:11 hodin zazní Modlitba pro Martu.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Vanda Efnerová

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

znásilnění

Dobrý den, prý pro novou definici znásilnění hlasovalo 169 poslanců. A co ten zbytek? To byl někdo proti? Zajímalo by mě kdo. A ještě víc by mě zajímalo, jak to bude vypadat v praxi. Jak bude oběť prokazovat, že říkala ne? A zvyšují se s novelou i tresty za znásilnění, protože když občas slyším o ně...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Uživateli nejlépe hodnocený komentář

Totalitní režim v plné parádě, Uživatel se přihlásil ke kodexu Dobré DiskuseJirka I... , 17.11.2023 16:15:30
Když prozápadní psychopati vyhazovali květiny od minulé vlády do koše, žádný fízl je neotravoval. Ale nyní, za prozápadního totalitního režimu zločinci, fízlové, poskoci totalitní moci pokutují muže za hozené vejce. Když zločinec Rakušan na vyvěsil figurínu prezidenta jiné země v pytli na mrtvoly na vládní budově, jak to, že ho nikdo okamžitě nezavřel a nedostal minimálně 20 let vězení za návod k vraždě.

|  15 |  0

Další články z rubriky

„EU nikdy nebude na hranicích střílet,“ slíbil Rakušan. Ale narazil

14:05 „EU nikdy nebude na hranicích střílet,“ slíbil Rakušan. Ale narazil

„Migrační solidarita je falešná a ďábelská hodnota,“ vzkázal právník Robert Kotzian ministru vnitra …