Všichni jsme soukromníci, volá Strana soukromníků. Ve čtvrtek představí, co plánuje

30.09.2015 17:35

S heslem Všichni jsme soukromníci se zítra o půl jedenácté představí v pražském Kaiserštejnském paláci Strana soukromníků České republiky. SsČr má od loňského roku parlamentní zastoupení. Do Senátu za ni byl zvolen Ivo Valenta, který podporuje profilaci strany vůči veřejnosti. Mimo jiné i proto, že jeho otec Milan Valenta stranu v roce 1990 spolu s Rudolfem Baránkem zakládal.

Všichni jsme soukromníci, volá Strana soukromníků. Ve čtvrtek představí, co plánuje
Foto: Hans Štembera
Popisek: Tisková konference Strany soukromníků ČR

Soukromníci představí nový design s prvky komiksu, nové logo a dojde i na překvapení. Na veřejnosti se chtějí prezentovat nikoliv pouze jako strana živnostníků, ale především jako zástupci konkrétních lidí, kteří v České republice žijí. Podle informací PL SsČr chystá v následujících měsících nevídanou kampaň. Ve hře je prý nákup množství outdoorových ploch, nebudou chybět ani kampaně v tištěných médiích.

Tak rozsáhlá kampaň bude možná nepochybně za podpory senátora Iva Valenty. Ten loni senátní volby vyhrál suverénně. Pokud se podíváme na senátorovu kampaň, shledáme řadu shodných rysů s uvažovanou kampaní SsČr. Kampaň bude významně zasahovat i on-line prostředí. Nutno přiznat, že celý koncept je stále neotřelý a budoucnost ukáže, jak se osvědčí. Jaký bude přesah vlivu senátora Iva Valenty – velkého slováckého patriota – směrem k veřejnosti celé České republiky, ukáže budoucnost.


 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Josef Petrů

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…