Vulgární malůvky „zkrášlily“ volební billboard ODS v Rožnově

07.10.2014 13:37

V Rožnově pod Radhoštěm řeší městští i státní policisté případ, kdy dosud neznámý pachatel pomaloval předvolební billboard ODS vulgárními obrazci a hanlivými nápisy. Informoval o tom server Deník.cz, podle kterého vandalský čin odsoudili jak zástupci občanských demokratů, tak i tamní opozice.

Vulgární malůvky „zkrášlily“ volební billboard ODS v Rožnově
Foto: roznov.cz
Popisek: Markéta Blinková převzala krabici při otevření polikliniky. Vpravo Libor Lukáš

Pomalovány měly být dva billboardy ODS. Neznámý pachatel měl černým sprejem nastříkat kosočtverce přes obličeje nynější rožnovské starostky Markéty Blinkové, místostarosty města Ivo Hanáčka a jejich stranického kolegy Davida Baroše. Sprejer svůj výtvor na obou plakátech doplnil nápisem Zloději!

Podle rožnovské starostky Markéty Blinkové jde o „primitivní projev velmi omezeného, možná i nemocného člověka".

Za hulvátství měl podle serveru označit čin samozvaného „výtvarníka" také opoziční zastupitel a volební lídr strany Starostové a nezávislí Petr Jelínek.

Poničené billboardy rožnovské ODS šetří městská policie, která nyní prověřuje záznamy z městského kamerového systému. Trestní oznámení rožnovských občanských demokratů řeší i státní policisté, podle policejního mluvčí pachateli hrozí až roční vězení.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

10:21 To si to ČT zase podělala. Seriál Stíny v mlze viděl, kdo neměl

„Konečně se lidi chytili a začínají se pěkně udávat. Napráskali řezníka, co nadával na Ukrajince, a …