Výbuch v petrohradském metru. Promluvil Vladimir Putin

03.04.2017 15:31

Ruský prezident Vladimir Putin v souvislosti s výbuchem v petrohradském metru nevyloučil teroristický útok. Vyšetřovatelé podle jeho slov zvažují všechny možné příčiny exploze. Motiv zatím zůstává nejasný.

Výbuch v petrohradském metru. Promluvil Vladimir Putin
Foto: kremlin.ru
Popisek: Vladimir Putin, prezident Ruské federace

V současné době není ani jasné, zda v metru explodovala jedna nálož nebo dvě. Petrohradská radnice hovoří o desítkách raněných, zprávy zároveň zmiňují deset mrtvých. „Příčiny nejsou známé, je brzy o nich hovořit. Vždy se přirozeně posuzují různé varianty – komunální a kriminální, zejména projevy terorismu. Vyšetřování dá v nejbližší době odpovědi na otázku, co se stalo,“ řekl prezident Putin pro agenturu TASS. 

Ruský prezident Vladimir Putin je dokonce v Petrohradu. Jednal zde s běloruským prezidentem Alexandrem Lukašenkem. Uzavřeno je sedm stanic. Podle zpráv z Ruska je také ztížena komunikace, neboť došlo k blokaci a přetížení některých komunikačních kanálů, mimo jiné i na sociálních sítích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…