Výprask některým členům OSN: Rezignovali na své židovsko-křesťanské hodnoty ve prospěch té džihádistické špíny!

06.12.2016 17:35

Hlavní ředitelka Centra židovské politiky Shoshana Bryen se ve svém komentáři rozmluvila o vymazávání Západu. Hovořila o něm v souvislosti s hlasováním UNESCO o křesťanském a židovském dědictví Chrámové hory v Jeruzalémě. Přinesl jej server Gatestoneinstitute.org.

Výprask některým členům OSN: Rezignovali na své židovsko-křesťanské hodnoty ve prospěch té džihádistické špíny!
Foto: Libuše Frantová
Popisek: Pamětní kámen v zahradě Václava Havla v Jeruzalémě

„Minulý týden UNESCO hlasovalo o křesťanském a židovském dědictví Chrámové hory v Jeruzalémě. V úterý ratifikovali svou proradnost. Hlasování se zdá jako jasná odpověd vůči expanzivním, džihádistickým touhám členů OIC (Organizace islámské spolupráce), kteří jej sponzorují: Alžírsko, Egypt, Libanon, Maroko, Omán, Katar a Súdán. Hlasování a události v pozadí si zasluhují zhodnocení,“ uvedla svůj text Bryen.

Zdržení se hlasování je podle jejích slov některými analytiky považováno za vítězství pro Izrael, ale ze strany Španělska, Řecka, Francie, Švédska, Slovinska a Itálie to byl do očí bijící ústupek pramenící ze strachu z jejich vlastních, často násilných muslimských minorit.

  • Původní text ZDE

„Skutečnost, že prokazatelný historický fakt, jako je židovské dědictví Chrámové hory v Jeruzalémě, je objektem rozmaru OSN, kde, jak již dříve Abba Eban řekl, by Arabové mohli sestavit většinu, aby rozhodli, že slunce vychází na západě, není pozitivním předpokladem. Pákistán, Nikaragua, Mozambik a Vietnam nejspíše nikdy nebudou hlasovat pro historické upřesnění ve věci Jeruzaléma a Izraele, stejně tak Čína a Rusko. Francie je typická svým ustupováním, více se stará o svá záda než o to, co je pravda. Ale Švédsko, Mexiko, Brazílie, Španělsko, Pobřeží slonoviny, Argentina, Paraguay, Svatý Kryštof a Nevis a další by měli být znechuceni rezignací na své židovsko-křesťanské kulturní kořeny a hodnoty ve prospěch této džihádistické špíny,“ domnívá se.

„Zůstává tak otázkou, jak přesvědčit národy Západu, aby se za sebe postavily a čelily islamistům, odhodlaným je nahradit,“ uzavřela Bryen.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

16:57 Pekarová slíbila šetřit. Ale poslanci prolétali miliony. Na „setkání s výbory“

Japonsko a Singapur, Korea, Mexiko a Paraguay. To byly nejnákladnější cesty výborů Poslanecké sněmov…