Vysílání TV Metropol převzalo vydavatelství Mladá fronta

11.03.2013 17:09

Vydavatelství Mladá fronta, které patří podnikateli Františku Savovovi, přebralo vysílání TV Metropol. Firma už zahájila výrobu nových pořadů, ty chce představit v nejbližších dnech. Informovala o tom tisková mluvčí Mladé fronty Pavlína Míčová.

Vysílání TV Metropol převzalo vydavatelství Mladá fronta
Foto: Hans Štembera
Popisek: Ovládání od televize

Televize v souvislosti s finančními problémy společnosti Metropol TV vysílala jen smyčku reprízovaných pořadů. Do portfolia firmy patřila i TV Pětka, která byla spuštěna v říjnu a začátkem února vysílání ukončila.

Programová skladba TV Metropol podle Mladé fronty zůstane zachována a bude se nadále zaměřovat na zpravodajství, publicistiku a dokumentární pořady. Nové pořady chce vydavatelství podpořit kompletní marketingovou kampaní a speciálnípromoakcí. Signál Televize Metropol pokrývá celou Prahu a 65 procent Středočeského kraje, což představuje zhruba 2,2 milionu obyvatel České republiky.

Mladá fronta se kromě vydávání knih a časopisů soustředí také na on-line a mobilní tituly se zaměřením na zpravodajství, odborný segment i life-style. "Pracujeme s těmi nejlepšími odborníky v řadě segmentů. To samo o sobě dává velmi dobrý základ k dalšímu rozvoji televizní stanice," řekl generální ředitel vydavatelství David Hurta.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

18:55 Čína Rusko prohrát nenechá. Nechce v tom být sama, myslí si komentátor

Globální šachovnice je v současné době rozehraná na velmi nebezpečnou hru. USA chtějí Čínu donutit, …