Vzkaz Dienstbierovým lidem: To máte zmatek v palicích, co? Muslim postřílel gaye

13.06.2016 9:00

Nad tím, jak zareagují na teroristický útok v Orlandu tzv. sluníčkáři, se na svém facebookovém profilu zamyslel bloger Tomáš Haas.

Vzkaz Dienstbierovým lidem: To máte zmatek v palicích, co? Muslim postřílel gaye
Foto: MK
Popisek: Tomáš Haas

Zaujalo jej, co v reakci na vraždění ve floridském gay klubu napsal jeho mladý facebookový přítel: „Džihádista spáchal teroristický útok v gay klubu na Floridě. Pomalu sluníčkářům začíná to dilema, které muselo přijít. Kterou menšinu více agresivně hájit.“

Podle Haase s tím ale sluníčkáři problém mít nebudou. „Vzpomeňme si, jak feministky náhle začaly ‚respektovat‘ odlišné společenské zásady muslimů a rychle se smířily s tím, že jejich sestry jsou méněcennými podřadnými stvořeními. Musíme prý tu odlišnost a tradici respektovat a tolerovat. Ačkoliv tradice a společenské konvence evropské a americké společnosti netolerují ani trochu a vedou proti nim totální válku, bez ohledu na to, co je oprávněná obrana žen a co už jde daleko za hranice zdravého rozumu,“ napsal Haas.

Stejně jak se prý smířily německé feministky s vraždami muslimských žen a dívek za ‚pošpinění rodinné cti‘, tak se prý smíří gayové s vraždami svých bratrů.

„Protože vše se dá ‚omluvit‘ a ‚vysvětlit‘, pokud se na to chceme dívat ‚politicky korektně‘. A o to jde ‚sluníčkářům‘ víc než o životy těch, za které si přivlastňují právo mluvit,“ dodal Haas.

Teroristický útok na Floridě okomentoval také publicista, člen ODS Petr Paulczyňski. Na svém facebookovém profilu napsal tři krátké věty: „Muslim vraždil gaye. Chudáci hate free. Ti z toho musí mít pěkný zmatek v palicích.“

Celý text příspěvku Tomáše Haase na jeho facebookovém profilu:

Můj mladý FB přítel zde na FB napsal:

"Džihádista spáchal teroristický útok v gay klubu na Floridě. Pomalu sluníčkářům začíná to dilema, které muselo přijít. Kterou menšinu více agresivně hájit."

Kdepak, příteli. S tím problém mít nebudou.

Vzpomeňme si, jak feministky náhle začaly "respektovat" odlišné společenské zásady muslimů a rychle se smířily s tím, že jejich sestry jsou méněcennými podřadnými stvořeními. Musíme prý tu odlišnost a tradici respektovat a tolerovat. Ačkoliv tradice a společenské konvence evropské a americké společnosti netolerují ani trochu a vedou proti nim totální válku, bez ohledu na to, co je oprávněná obrana žen a co už jde daleko za hranice zdravého rozumu.

Stejně tak, jako se smířily německé feministky s vraždami muslimských žen a dívek za "pošpinění rodinné cti", se smíří gayové s vraždami jejich bratrů.

Protože vše se dá "omluvit" a "vysvětlit", pokud se na to chceme dívat "politicky korektně". A o to jde "sluníčkářům" víc, než o životy těch, za které si přivlastňují právo mluvit.

Celý text příspěvku Petra Paulczyňského na jeho facebookovém profilu:

Muslim vraždil gaye. Chudáci hate free. Ti z toho musí mít pěkný zmatek v palicích.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

20:45 „Šimone, znám tě, opravdu to půjde dětem?“ Pánek spustil sbírku pro Gazu. Pochybnosti

Neziskovka Člověk v tísni oznámila, že otevřela humanitární sbírku SOS Gaza pro psychologickou pomoc…