Z Německa hlásí bestiální uprchlickou řež. Zde je účet: Vypíchnuté oči, ukousnuté uši, rty a víčka

14.10.2016 20:21

Azylovým střediskem ve městě Schlüchtern nedaleko Frankfurtu nad Mohanem otřásla děsivá kauza, která svou bestialitou připomíná scény z klasických hororů. Jeden migrant druhému v uprchlickém centru ukousl uši, rty a oční víčka. Aby dílo zkázy dokonal, propíchl druhému migrantovi oči. Informuje o tom server britského deníku Daily Mail.

Z Německa hlásí bestiální uprchlickou řež. Zde je účet: Vypíchnuté oči, ukousnuté uši, rty a víčka
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vlajka Spolkové republiky Německo

Němečtí policisté zažili skutečný horor. Byli přivoláni do uprchlického zařízení ve městě Schlüchtern ve středním Německu a tam narazili na devatenáctiletého mladíka sedícího na své zkrvavené oběti. Dva uprchlíci se zřejmě dostali do sporu, který skončil krvavou lázní. Mladý muž ukousl svému oponentovi uši, rty, oční víčka a oči mu navíc propíchl.

Celý text najdete zde

Strážci zákona otevřeně přiznali, že se dosud nesetkali s tak děsivým chováním člověka.

K útoku došlo minulý pátek. Obyvatelé azylového centra přivolali policii poté, co se chodbami zařízení rozléhal strašlivý řev trpícího napadeného migranta. Oběti bylo teprve osmnáct let. Útočník se podle dostupných informací narodil v Eritreji, napadený mladík pocházel ze Somálska. V tuto chvíli o mladého Somálce pečují. Eritrejský agresor čelí obvinění z pokusu o zabití.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…