Za Klausem stojí hnutí D.O.S.T.: Odmítáme nenávistnou kampaň

09.01.2013 12:19

Proti prezidentu Václavu Klausovi se po vyhlášení amnestie rozpoutala vlna nevole. Existují ale i nadále lidé, kteří jej podporují - mezi ně patří i hnutí D.O.S.T. v čele s předsedou Michalem Semínem.

Za Klausem stojí hnutí D.O.S.T.: Odmítáme nenávistnou kampaň
Foto: Filip Jandourek
Popisek: Michal Semín

"Důrazně protestujeme proti nenávistné kampani rozpoutané v posledních dnech proti osobě prezidenta republiky," stojí v prohlášení hnutí. Jeho zástupci jsou stejně jako prezident přesvědčeni, že kampaň rozpoutala média.

"Vyjadřujeme proto v současné chvíli svou rozhodnou podporu prezidentu republiky i odhodlanost stát při něm v době, kdy se od něj, alespoň zdánlivě, přízeň části veřejnosti odvrací," píší autoři.

"V souvislosti s uvedenými skutečnostmi jsme vážně znepokojeni tím, že se faktická vláda nad politikou stále otevřeněji a v míře dosud nebývalé přesouvá do rukou vlivných médií a jimi preferovaných aktivistických skupin, čímž je podle našeho názoru ohrožena sama podstata transparentní zastupitelské demokracie," kritizuje hnutí.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: joh

Jak chcete přimět ANO znovu jednat o důchodech?

Váš záměr byl dobrý, ale evidentně se nepovedl. Myslíte, že jste se tedy jako moderátor osvědčil? A nemáte pocit, že je tu mezi vládou a opozicí až příliš hluboká propast, která se bohužel pro nás čím dál víc prohlubuje a vlastně je to vidět i ve společnosti, která je rozdělená.

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

22:30 „Smazal jsem to, omluva nebude, běžte do p*dele.“ Novotný kauzu s rakovinou rozmázl

Doslova bouři vyvolal řeporyjský starosta Pavel Novotný poté, co prohlásil, že nemocná dcera Felixe …