Za volební perverzity ti přerazím pazoury, vyhrožuje Vandas expremiérovi Fischerovi

12.08.2012 7:15

Předseda Dělnické strany sociální spravedlnosti a kandidát na prezidenta Tomáš Vandas si vůči dalšímu bojovníkovi o Hrad Janu Fischerovi nebere servítky. Ve svém příspěvku totiž expremiérovi vyhrožuje, že pokud i nadále bude ke své předvolební kampani využívat děti, zpřeráží mu pazoury.

Za volební perverzity ti přerazím pazoury, vyhrožuje Vandas expremiérovi Fischerovi
Foto: Hans Štembera
Popisek: Předseda DSSS Tomáš Vandas

Předseda DSSS ve svém článku odhaluje oblíbenost kandidáta na Hrad Jana Fischera, která číší hlavně ze strany pseudointelektuálů a elitářů, falešných zastánců lidských práv a představitelů tzv. občanské společnosti, míní Vandas.

Podle něj tkví Fischerova oblíbenost v tom, že se tváří, že přináší změnu. „Když byl v pozici loutkového předsedy vlády, k ničemu se nevyjadřoval, nic nerozhodoval, jeho jediným programovým bodem byl „boj s extremismem“. Komunistický kariérista v tom umí chodit,“ píše na oficiálních stránkách Dělnické strany sociální spravedlnosti Vandas.

Fischerovi adopce dětí homosexuály nevadí

Ve svém příspěvku pak předseda DSSS naráží na nedávnou debatu prezidentských kandidátů, kterou pořádala iniciativa Prague Pride. Ta organizuje pražský pochod za práva homosexuálů.

Jan Fischer totiž na otázku, zda si dovede představit možné adopce dětí páry stejného pohlaví, odpověděl, že ano. I toto byla záminka k sepsání Vandasova textu s názvem Vandas Fischerovi: Nezneužívejte děti k perverzitám!

Podle Vandase se Fischer snaží lovit voliče všude, kde se dá. „K tomu, aby se zalíbil i homosexuální lobby, neváhal na besedě v Praze, kterou v Knihovně Václava Havla zorganizovalo sdružení Prague Pride, prohlásit, že si dovede představit adopci dětí homosexuály. Jak je vidět, od toho bezpáteřního a naprosto ohebného soudruha se zřejmě ještě dočkáme dalších „perel“. Nevím, co je horší zlo. Jestli posílat děti na převýchovu do árijských rodin, nebo dle zvrácené vize kandidáta Fischera „rodin“ evidentně deviantních,“ míní Vandas.

Volební perverzity

Článek Vandas končí fyzickou výhružkou. „Jestli si ještě hodláte, kandidáte Fischere, brát do svých úst naše děti, které chcete zneužívat k perverzitám v rámci své předvolební kampaně, tak vám garantuji, že vám ty vaše hrabivé pazoury osobně přerazím!“

Jak výhružky, tak narážky na árijské rodiny nejsou u předsedy DSSS ničím výjimečným. Již v minulosti byl za své výroky potrestán podmínkou.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jno

Mgr. Ing. Taťána Malá byl položen dotaz

Sexuální násilí

Jak se v praxi bude dokazovat, jestli byl k souloži udělen souhlas či nikoliv? Nemám nic proti tomu, že jste změnili zákon, ale k čemu to v praxi bude? Co když jedna si budou strany v tom, zda byl udělen souhlas či nikoliv protiřečit?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

11:08 Zdeněk Pohlreich zničil dnešní politiku. „Na plný kule...“

„To, co mně na tom vadí nejvíc, je to, že tady někdo do tebe něco hustí na plný kule a snaží se tě p…