Za vytetovanou koblihu telefon. Přijeď si na Hrzán, pozval Babiš vítěze do sídla vlády

02.09.2018 16:20

Předseda vlády Andrej Babiš (ANO) hledá další způsoby, jak získat voliče. Přes aplikaci „Pojď do mě“, kde dává občanům prostor k položení otázky premiérovi, svolil k uzavření jedné zvláštní sázky. Babiš se v ní projevil „jako pravý koblihář“.

Za vytetovanou koblihu telefon. Přijeď si na Hrzán, pozval Babiš vítěze do sídla vlády
Foto: Hans Štembera
Popisek: Premiér Andrej Babiš

Šéf hnutí ANO a předseda vlády Andrej Babiš svolil k uzavření sázky. Jeden z občanů premiérovi navrhl, že si nechá na rameno vytetovat koblihu, když od předsedy vlády dostane iPhone X. A šéf hnutí ANO svolil. Server Echo24.cz, který o sázce informoval, si v souvislosti se sázkou položil otázku, jestli je Babiš ještě schopen rozlišovat mezi rolí občana miliardáře a občana politika.  

Fanoušek vystupující pod jménem Tomis sázku splnil a nechal si vytetovat na rameno koblihu. Babiš mu však vyčetl, že to není pravá česká kobliha, nýbrž jen americký donut. „Ahoj Tomis. No, koukal jsem na to tetování, kamaráde, musíš se podívat, jak vypadá pravá česká kobliha. A máš tam donut, ty brďo! Jako si to nastuduj. No, já ti to tentokrát uznám, ale příště máš smůlu,“ pohrozil Tomisovi oligarcha.

Ale přece jen se do obchodu vydal a telefon koupil. Od prodavačky dostal možnost koupit dražší telefon, ale odmítl to. Prý musí šetřit. Nakonec Tomise pozval do sídla vlády, kde mu prý telefon předá.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: mp

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

8:15 „Už se jich nezbavíme.“ Farský zkoušel migrační pakt hájit. Nešlo to

O tom, co skutečně přináší schválený migrační pakt diskutovali v pořadu Události, komentáře zástupci…