Zakázaná kadibudka: Pitomoučká Krnáčová, mazat kříž hovnem, přihřátý akademik, kokůtek. Noční rozhovor s Martinem Konvičkou

12.09.2016 6:50

„Vedení pražské radnice stojí inteligenčně přibližně za to, co normální lidé do toalet odkládají,“ uvedl v rozhovoru s šéfredaktorem Vlasteneckých novin Radkem Veličkou protiislamista Martin Konvička. Reagoval tak na zrušení včerejší demonstrace před saúdskoarabsko ambasádou. Důvodem bylo podle magistrátu hanobení náboženství, když přenosný mobilní záchod TOI TOI měl představovat muslimskou svatyni kaabu.

Zakázaná kadibudka: Pitomoučká Krnáčová, mazat kříž hovnem, přihřátý akademik, kokůtek. Noční rozhovor s Martinem Konvičkou
Foto: Hans Štembera
Popisek: Akce "s humorem do Mekky" - proti terorismu a za demokracii před velvyslanectvím Saúdské Arábie

„Oni si asi fakt mysleli, že toaleta pokrytá černou plachtou by někomu mohla připomínat kaabu, posvátný idol islámu. To se dá intelektuálně zpracovat různě, třeba tak, že podle pražské radnice chodí mohamedáni do Mekky uctívat ajclík,“ dodal následně ke včerejší akci Konvička. Podle jeho slov by nyní mohl zažalovat magistrát za znevažování náboženství on, neboť ajclík je ajclík a kaaba je kaaba. „Spíše se na to ale vykašlu, protože vést soud s někým, kdo je tak pitomoučký jako pražská primátorka by se podobalo trápení imbecilů a slepých koťátek,“ sdělil.

Podle Konvičky se o demonstraci mělo přehrávat to, co „machometáni provádějí během hadždže“. „Pojmout to v mírně parodické a ještě mírněji edukační rovině a já to měl komentovat a tím ukázat absurditu celého ‚vznešeného náboženství‘, jak se o islámu stačili vyjádřit kdejací kokůtci téhle planety, presidentem Bushem juniorem počínaje a přihřátým docentským kolegou Štampachem konče,“ zmínil Konvička. Machometánství je podle něj obrovská legrační absurdita, která může postihnout jen osoby psychosexuálně frustrované,  případně sluncem sežehlé.

Původní text najdete ZDE.

Radek Velička si následně povšiml i slov komentátora serveru Reflex.cz Jiřího X. Doležala. „Řada novopečených bojovníků za svobodu projevu protestuje, že Konvičkovi nedovolili udělat z hajzlu Kaabu. Jako buddhistovi židovského původu je mi to celkem jedno, ale zajímalo by mě, jestli by ti samí obhájci svobody projevu taky protestovali, kdyby policie někomu zabránila před pražským arcibiskupstvím mazat kříž hovnem,“ uvedl Doležal. A co na to Konvička?

„Kritika, či spíše pyskování, kolegy JXD se mi ani za mák nelíbí, protože mám toho kluka zhulenýho nefalšovaně rád a mrzí mě, že je tak zaseklej, jak je zaseklej. Přisuzuje mi skoro zázračné vlastnosti (například vážně věří, že muslimky odmuslimovávám sexem) a hlavně – nedá na dobré rady mladšího, leč o malinko zkušenějšího,“ odvětil Konvička.

Závěrem se Konvička vyjádřil k islámu jako takovému. „Já mám rád všechny mu-slimáky, proto jim přeji, aby se machometánství zbavili a byli v pohodě. A protože mi zatím lecjaká absurdní přání spíš vycházela, než nevycházela, tak v podstatě vím, že to klapne. A že nejpozději roku 2030 budu v Mekce u malého stánečku čepovat pivo, starej bezzubej plešatej typan, a u toho čumět po Arabkách v sexy hadrech a plavkách; a slintat u toho; a budu mít radost, že to dobře dopadlo,“ sní Konvička.

A došlo i na premiéra Bohuslava Sobotku (ČSSD), jehož Konvička nazval nulou. „Premiérem by měla být premiérka, nějaká ostrá baba, protože ‚chlapů‘ bez koulí jsme už na tom postu měli dost. Chce to babu s koulema. Bude-li tahle podmínka splněna, je mně úplně jedno, jestli se bude jmenovat třeba Pavla Bitarová, Beatrice Radosa, Klára Samková, Eva Hrindová, Nela Lisková, Jana Černochová, Hana Konvičková, Lea Vojteková, Marta Albahri, Sluníčko Vanilkové, tajemná česká špionka z německých mešit nebo ‚Eva Ave Shuvani‘, což je nick, za kterým se ale skrývá cosi ostrého jak břitva,“ uzavřel.

VIDEO: Akce Iniciativy Martina Konvičky

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

migrační pakt

Dobrý den, prý budete ve sněmovně jednat o migračním paktu. Znamená to, že jde ještě zvrátit jeho schválení nebo nějak zasáhnout do jeho znění? A můžete to udělat vy poslanci nebo to je záležitost jen Bruselu, kde podle toho, co jsem slyšela, ale pakt už prošel. Tak jak to s ním vlastně je? A ještě ...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…