Zakázat islám, je to fašismus, ozvalo se znovu z Evropy. Od lídra silné strany

17.01.2017 12:51

Šéf rakouských Svobodných vyzval k zákazu „fašistického islámu“, jehož symboly přirovnal k nacistickým. V opačném případě podle něj vyhubí evropskou společnost. Informoval o tom web Echo24.

Zakázat islám, je to fašismus, ozvalo se znovu z Evropy. Od lídra silné strany
Foto: Hans Štembera
Popisek: Rakouská vlajka

Podle předsedy Svobodné strany Rakouska (FPÖ) Heinze-Christiana Stracheho by také Rakousko nemělo přijímat žádné běžence. Podle serveru to Strache řekl na víkendovém sjezdu strany.

Celý text je ZDE

„Potřebujeme nulovou a zápornou imigraci,“ prohlásil Strache v Salzburku před tisícovkami příznivců Svobodné strany Rakouska, která by se podle prosincových průzkumů veřejného mínění stala nejsilnější parlamentní stranou s 30 procenty.

Jak server dále píše, Strache zároveň varoval před zkázou evropské společnosti. „Ukončeme politiku islamizace. Jinak my Rakušané, my Evropané náhle skončíme,“ řekl šéf FPÖ.

Proto vyzval k zákazu islámu, který označil jako fašistický, antiliberální a misogynní. Takové zákony Strache přirovnal k těm po druhé světové válce, které zakazovaly nacistickou stranu a nacistické symboly.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…