Železný se chvástal a takhle dopadl. Nedohodli jsme se, tvrdí Soukup

19.05.2014 20:14

Výrazné ikoně polistopadového televizního vysílání Vladimíru Železnému se nedaří. Po "vyhazovu" z postu ředitele TV Barrandov nedostal ani slíbenou funkci a to post ředitele rozvoje televize ve společnosti Empresa Media.

Železný se chvástal a takhle dopadl. Nedohodli jsme se, tvrdí Soukup
Foto: Hans Štembera
Popisek: Vladimír Železný

"Já jsem se nestal ředitelem rozvoje, nebyl jsem jmenován. My jsme se nedohodli, protože podmínky, které navrhoval vlastník původně, tak nesplnil. A bohužel za těch okolností neměl... To byla prázdná funkce," řekl serveru Ihned.cz Železný letos v květnu. Ještě v březnu se přitom chvástal, že povýšil a míří na lepší post, než ten ředitelský a dokonce do médií tvrdil, že se ředitelem rozvoje již stal.

Informoval o tom také diváky Volejte Železnému. "Stal jsem se ředitelem rozvoje televize na vyšší úrovni. O jeden šár výš. Tedy ve společnosti, která TV Barrandov vlastní," tvrdil. Jakoukoliv spolupráci s Železným ale rázně popírá majitel Empresa Media Jaromír Soukup - právě Empresa Media vlastní TV Barrandov. "Nakonec jsme se nedohodli. Pan Železný už není zaměstnancem v žádné mojí společnosti," sdělil serveru Soukup.

S návratem se nepočítá

Železný měl původně navýšit sledovanost prostřednictvím obměny pořadů, úspěch ale nepřišel. Sledovanost se zvedla až nedlouho po jeho odchodu, kdy vedení televize nasadilo jiné pořady. "Pana Železného beru jako jednoho z bývalých zaměstnanců, který měl nepochybně zásluhu na tvorbě programového schématu. A upřímně, nechci hodnotit, jestli pozitivní, nebo negativní. Prostě měl a v tuto chvíli už zaměstnancem není," dodává Soukup.

 

reklama

autor: ane

Ing. Miroslav Balatka byl položen dotaz

Můžete definovat, co je dezinformace?

Všichni o nich mluví, ale co to přesně je? Třeba za covidu jsme byly svědky toho, jak se měnilo, co je pravda a co dezinformace

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

18:13 Proboha! Fiala že není ukrajinský premiér? V USA jdou za ním titulky... Padlo po Bidenovi

Schůzka Petra Fialy s americkým prezidentem Joe Bidenem ani nevypadá, že byl v Bílém domě přijat pře…