Zeman: Bohdalová, to je herečka. To je osobnost. Ne jako...

16.05.2021 19:41

Prezident Miloš Zeman se v rozhovoru pro Pressklub Frekvence 1 vrátil i k narozeninám herečky Jiřiny Bohdalové. K devadesátým narozeninám jí poblahopřál i on, a to na Pražském hradě. „Toto je herečka. Toto je osobnost,“ řekl na adresu Bohdalové Zeman.

Zeman: Bohdalová, to je herečka. To je osobnost. Ne jako...
Foto: Repro Youtube
Popisek: Herečka Jiřina Bohdalová na pohřbu Karla Gotta

Anketa

Mělo by dětem být dovoleno sundat ve škole roušky?

94%
3%
3%
hlasovalo: 7073 lidí

Zeman Bohdalové podle svých slov popřál dalších 90 let. „Ba ne, strávili jsme spolu krásných pět hodin, vzpomínám si na naše mnohá předchozí setkání a toto je herečka. Toto je osobnost. Ne ty hvězdičky, mediální hvězdičky, které uchvacují veřejnost tím, že mají stále nového a nového chlapa, případně ženu, ale kteří dokázali svým uměním dát radost milionům našich lidí. A to je krásné a v tom Jiřinku Bohdalovou bohužel nikdo nepředběhne,“ uvedl Zeman. 

Co dalšího řekl prezident Frekvenci 1? Čtěte ZDE

A byla jejich debata o politické situaci? „Víte, že ani ne? Bylo to o lidské situaci. Já jsem jí připomínal trezorový film Ucho s panem Brzobohatým. Protože Jiřinu berou někteří jenom jako komičku, ale právě v tomto filmu Ucho prokázala, že není jenom komička,“ poznamenal Zeman. 

Zeman v minulosti předal Jiřině Bohdalové medaili Za zásluhy. „Měla ji s sebou?“ zeptal se moderátor. „Přiznávám se, že jsem si toho nevšiml. Již několikrát jsem různým moderátorům říkal, že plavou po povrchu a nedokážou se soustředit na podstatné věci. Teď jste do dokázal i vy,“ napomenul Zeman moderátora.

Ten se závěrem Zemana ptal na to, který film či seriál s Bohdalovou má nejraději. „Ježišmarjá, já jsem vám odpověděl a vy se ptáte znova. Ano, Ucho. Ale pokud jde o seriál, tak s Vladimírem Dvořákem,“ uzavřel Zeman.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

16:50 Zákaz Orbána v Bruselu neprošel. Konference NatCon pokračuje. Nový vývoj

V Bruselu se začátkem týdne konala Konference o národním konzervatismu (NatCon), tu se bruselské úřa…