Zeman: Věra Špinarová je navržena na vyznamenání in memoriam

08.09.2017 22:02

Prezident Miloš Zeman prozradil Deníku, že u příležitosti státního svátku 28. října je na státní vyznamenání navržena zpěvačka Věra Špinarová in memoriam.

Zeman: Věra Špinarová je navržena na vyznamenání in memoriam
Foto: spinarova.cz
Popisek: Zpěvačka Věra Špinarová

Po ocenění Věry Špinarové volali někteří její fanoušci poté, co v březnu náhle zemřela. Zeman nyní Deníku sdělil, že populární zpěvačka je skutečně navržena na vyznamenání in memoriam. 

Při své cestě Moravskoslezským krajem Zeman také uvedl, že vyznamená písničkáře Jarka Nohavicu. „Važme si lidí, kteří dokáží rozdávat radost a úsměv, protože těch lidí příliš mnoho není. Važme si lidí, kteří dokáží naplnit halu nadšenými posluchači, protože takových lidí také mnoho není. Ale kolem nich se pak motají například závistiví písničkáři, kteří nedokáží naplnit ani kavárnu, a tak je hryže komplex méněcennosti a píší občas kritické komentáře na adresu těch úspěšných,“ poznamenal Zeman pro Deník.

Závěrem rozhovoru pak Zeman také potvrdil, že cítí ještě sílu a chuť do dalšího prezidentského období. „Považuju za nezbytné vyhovět přání svých potenciálních voličů, protože kdybych se na ně vykašlal, tak bych se považoval za podvodníka. A jestliže vyhraju, nebo prohraju, je samozřejmě důležité, ale důležitější je nezklamat ty, kdo si přáli, abych kandidoval znovu,“ uzavřel Zeman.

Původní text ZDE.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

16:02 Vláda lokajů. Protektivní vrchnost uctívají, spodinou opovrhují, říká profesor Žaloudík

„Aktivistická sebelikvidace Evropy čištění celého světa neprospěje,“ podotýká ke Green Dealu emeritn…