Zeman nasral do větráku a teď se směje, uvedl k nové aféře pravicový důchodce. No a Jakub Janda...

12.01.2017 6:42

Na slova prezidenta Miloše Zemana, který ve včerejším rozhovoru pro Český rozhlas uvedl, že v Česku žije Afričan podezřelý ze spolupráce s teroristickými islamistickými organizacemi, reagovali na svém facebookovém profilu známí glosátoři české politické scény.

Zeman nasral do větráku a teď se směje, uvedl k nové aféře pravicový důchodce. No a Jakub Janda...
Foto: Hans Štembera
Popisek: Prezident Miloš Zeman před natáčením každoročního Vánočního poselství

„Zeman zase nasral do větráku a teď se baví, jak jsou všichni kropenatí,“ napsal na svém facebookovém profilu bývalý politik ODS a komentátor brněnského dění Petr Paulczyňski, nyní již v penzi. „Nebo si snad ty mluvící hlavy opravdu myslí, že je tak blbej, aby vyzrazoval nějaký státní tajemství?“ dodal.

„V ČR se pohybuje člověk, který je trvalým nebezpečím. Podle bezpečnostních služeb se nejčastěji vyskytuje v lokalitě Pražský hrad,“ píše novinář Tomáš Klvaňa. 

Anketa

Myslíte, že Jiří Kajínek je skutečně vinen tím, za co doživotně sedí v kriminále?

13%
87%
hlasovalo: 6153 lidí

Zástupce ředitele think-tanku Evropské hodnoty Jakub Janda se pak vtipně vrátil ke kauze Lidl, kde lidem vadil černošský model na akčním letáku. „Jestli správně chápu dnešní prohlášení pana prezidenta o Afričanovi potloukajícím se po Česku, tak mu až teď ukázali leták z Lidlu,“ uvedl.

„Líbí se mi, jak nechce vyvolávat strach. Informace ve stylu ‚Dobrý den, nechci vytvářet paniku, ale možná všichni umřete. Ne slečno, nebojte se, vy možná neumřete, třeba umře tady pán vedle!‘ se vždycky hodí,“ zkonstatoval teplický radní za TOP 09 Dominik Feri. Zemana tak označil za posla dobrých zpráv a mistra vytváření pohody.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

21:20 Profesorka Hogenová: Lžou vám hned dvakrát. Tolik zbraní, to to nikdo nevidí?

Jakmile je něco samozřejmého, tak je to vždycky něco, u čeho se musíme zastavit. „Protože tím se nám…