Zemanův příznivec se odmítá radovat ze zlaté medaile Lukáše Krpálka. Je zde také čerstvý vtip

12.08.2016 9:03

Dění na olympiádě nenechává chladné ani politiky. Řada z nich na sociální síti okomentovala zisk první zlaté medaile pro naši zemi judistou Lukášem Krpálkem. Na toto téma se na Facebooku také objevil vtip.

Zemanův příznivec se odmítá radovat ze zlaté medaile Lukáše Krpálka. Je zde také čerstvý vtip
Foto: olympic.cz
Popisek: LOH Rio de Janeiro - logo

Zakladatel skupin na podporu Miloše Zemana Vilém Rössler uvedl, že olympijské hry nesleduje a sledovat nebude. „Vraťte olympijské hry tam, kde byly před mnoha lety, a neserte politiku už aji do sportu,“ napsal.

Naopak senátor Miloš Vystrčil reagoval jednoznačně: „Lukáš Krpálek. Bravo!“

Poněkud z jiného úhlu se na zisk zlaté olympijské medaile judistou Krpálkem podíval pravděpodobný kandidát na post prezidenta, textař Michal Horáček. Ten si na sociální síti posteskl, že olympiáda „je příšerně rozsáhlá“. „Mělo by na ní být jen judo, váhová kategorie do 100 kg,“ dodal.

Na sociálních sítích se v souvislosti s vítězstvím Lukáše Krpálka objevil vtip, kde jsou vedle sebe fotografie herce Luďka Soboty a judisty Lukáše Krpálka, oba mají na sobě stejný judistický oděv. K tomu je popisek „Nejznámější čeští judisté“ a pod fotkou Soboty je nápis Koudelka, což je komická postava, kterou Sobota ztvárnil ve filmu ze 70. let Jáchyme hoď ho do stroje. Pod fotografií Krpálka je pak popisek s jeho jménem.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vam

Mgr. Karel Krejza byl položen dotaz

Naše obrana

Jak bude ČR dál podporovat Ukrajinu, když jsou naše zásoby vyčerpány (tvrdí to Černochová)? A kde se najednou vzaly finance na nákup další munice? Zajímalo by mě taky, nakolik jsme zásobeni sami pro sebe a jestli máme vůbec dost velkou armádu (asi ne, když se uvažuje o obnovení povinné vojny)? Proto...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…