Zvolíte Pavla. A vládu už nic nezastaví. Babiš to řekl natvrdo

25.01.2023 22:22 | Ze sítí

Oba prezidentští kandidáti chtějí spojovat rozdělenou společnost, řekli dnes večer v televizní debatě CNN Prima News. Potom se Petr Pavel i Andrej Babiš znovu spolu přeli - a to nejen o válce. A co řekli v závěrečných třiceti vteřinách debaty?

Zvolíte Pavla. A vládu už nic nezastaví. Babiš to řekl natvrdo
Foto: Repro CNN Prima News
Popisek: Andrej Babiš v debatě CNN Prima News

Anketa

Kdo víc rozděluje společnost?

hlasovalo: 42135 lidí
"Vážení spoluobčané. Můj program je pomáhat lidem, bojovat za české zájmy a usilovat o mír. Každý váš hlas je pro mě důležitý. Z velkého města, nebo z malé obce. Vy rozhodnete, jakého budete mít prezidenta, jestli bude pracovat pro lidi, nebo pro vládu. Pokud vláda prosadí pana Pavla za prezidenta, už ji nic nezastaví. A rozhodne proti lidem. Máte se líp než před dvěmi lety? Pokud ne, přijďte k volbám a volte Babiše. Mě znáte, já vás nezklamu. Moc vám děkuji," řekl ve svých 30 vteřinách Andrej Babiš. 

"Vážení voliči, volby jsou skutečně svátkem demokracie. A vy budete už pozítří mít možnost rozhodnout o tom, jestli v čele státu bude stát člověk, který reprezentuje lži, překrucování faktů, šíření strachu a chaosu, nebo jestli budete mít v čele státu člověka, který ctí hodnoty jako je čest, jako je pravda, jako je důstojnost a odpovědnost. Proto prosím, přijďte k volbám a volte rozumem. Děkuji vám," zakončil Pavel.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: vef

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

„Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

15:02 „Fiala lže.“ Petr Holec se pustil do premiéra. Jde o přijetí v Bílém domě

Premiéru Fialovi prý prošla další lež, tentokrát k jeho cestě do USA za prezidentem Bidenem. Ve svém…