Bátora: Krvelační Češi, Američani a Židé mi zničili život. Už pro tuto zem nehnu prstem

06.08.2012 9:28

Ladislav Bátora, který se zviditelnil jako aktivista iniciativy D.O.S.T. i kontroverzní náměstek ministra školství, je rok od „bátoriády,“ jak aféru kolem svého odchodu z ministerstva sám nazývá, znechucen celým českým národem. Češi a Češky se prý k němu vloni zachovali krvelačněji než komunisti, chtěli ho zlikvidovat, a proto nyní shání občanství jiné země.

Bátora: Krvelační Češi, Američani a Židé mi zničili život. Už pro tuto zem nehnu prstem
Foto: Hans Štembera
Popisek: Bývalý kontroverzní úředník ministerstva školství Ladislav Bátora

„Ještě pořád jen obhlížím tu spoušť, kterou mám všude kolem sebe po tom loňském krvelačném likvidačním vpádu Čechů, Židů a vposledku i Američanů do mého života,“ popisuje Bátora v rozhovoru pro Týden.cz své současné aktivity. Cítí prý, že vzhledem ke svému věku už ztráty na své cti a pověsti nedokáže napravit. Více o tom však mluvit nechce, protože Češi a Češky stejně nedokážou pochopit, co tato ztráta znamená.

Vzpomněl i na rok staré události, nazývané jako „batoriáda“. „Byl to především pokus - bohužel úspěšný - zardousit potenciální české konzervativní hnutí v samém zárodku,“ hodnotí loňské boje za jeho odstranění z ministerstva školství. Je prý zajímavé, že do čela boje se postavili ministři financí a zahraničí, kteří se nyní prezentují jako největší konzervativci v zemi.

Proto se prý jako opravdový konzervativec nemůže se současným režimem ztotožnit. „Pokládám současný zdejší režim za mně nepřátelský,“ říká dále. Ani po případném převratu by se však prý nechtěl vrátit do veřejného života. Nevěří totiž, že by se obyvatelé České republiky dokázali k němu chovat lépe.

„Ve vaší zemi nemá cenu bojovat za občanská práva a státní suverenitu. Je to marné a doslova sebevražedné,“ vzkazuje Čechům.  „Nikdy jsem nezažil takové ponižování a tolik krutosti a nenávisti, jakou vůči mně projevili Češi a Češky v časech zostřené bátoriády,“ dodává. Dokonce prý ani v komunismu, kdy ho tři roky trestně stíhali. Nikdy prý Čechům a Češkám nezapomene, že jsou ještě krvelačnější než komunisti.

Přitom on prý chtěl českému národu vždy pomáhat. „Stihl jsem už nezištnou a často velmi ztrátovou a riskantní dobrovolnou prací pro vaši zemi, kterou jsem mylně pokládal za svou vlast, promarnit téměř celý život,“ vzkazuje vyčítavě. Více už prý nechce této činnosti věnovat ani minutu a proto zahájil jednání o udělení cizího státního občanství.

Mrzí ho jen, že svým rozhodnutím možná zklamal dvě osoby - prezidenta Václava Klause a Janu Bobošíkovou. „Ale snad moje rozhodnutí časem pochopí i oni. Čeho je moc, toho je totiž příliš,“ uzavírá své účtování s českým národem.

Ptejte se politiků, ptejte se Vašich volených zastupitelů, pište, co Vám osobně vadí. Registrujte se na našem serveru ZDE.

 

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: jav

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

12:53 Úplně jinak. Reforma „slovenské ČT“ tak, jak se o ní nepíše

Na Slovensku je rušno kolem veřejnoprávních médií. „Největší likvidátoři svobody slova se dnes pasuj…