Anonymous: Nejsme teroristé, bráníme svět před tyranií vlád a podnikatelských lobby

02.02.2012 13:15

Anonymous na webu ODS

Anonymous: Nejsme teroristé, bráníme svět před tyranií vlád a podnikatelských lobby
Foto: Facebook
Popisek: Plakát hackerské skupiny Anonymous, umístěný na Facebooku

ACTA staví zájmy vybraných mediálních korporací nad práva člověka. Kvůli ochraně duševního vlastnictví vybraných subjektů se my všichni musíme vzdát části svých práv.

ACTA předjímá, že každý z nás je zlodějem. Schválením ACTA nás námi volení zástupci zbavují soukromí ve jménu ekonomických zájmů kasty privilegovaných. Budeme monitorováni a kontrolováni v reálném i virtuálním světě.

ACTA legalizuje privilegované postavení úzké skupiny subjektů na trhu. ACTA klade všem lidem za povinnost chránit cizí duševní vlastnictví a to na vlastní náklady, ale prostředky, které určí ACTA. Budeme to tedy my, spotřebitelé, kteří zaplatí za ochranu duševního vlastnictví jiných.

Budeme to tedy my, kteří budou okradeni pod záminkou podezření, že my sami jsme kradli! Budeme okradeni o svá práva, majetek i důstojnost.

Vzkaz politikům

Naši příliš drazí politici, lidé nebudou volit někoho, kdo nehájí jejich zájmy.

Vzkaz médiím

Nejsme teroristé. Neubližujeme nevinným a bezbranným. Naším úmyslem není vyvolávat chaos bez příčiny, ale bránit svět před tyranií, kterou mu nyní chtějí vnutit vlády a podnikatelské lobby.

Vzkaz pro prezidenta

Vážený pane prezidente,

dne 9. 11. 2011 se usnesla vláda na tom, že Vám doporučí zmocnění zástupce naší republiky k podpisu smlouvy veřejně známé jako ACTA.

Již v minulosti jste ukázal, že se řídíte vlastním úsudkem i svědomím. Zmocněním zástupce ČR k podpisu smlouvy ACTA vyjadřujete svůj souhlas s omezením práv a svobod občanů České Republiky.

Budoucnost naštěstí ještě není ztracena, a proto Vás vyzýváme k využití Vašeho vlivu k nápravě. Nedovolte, aby běh našich životů diktovaly ekonomické zájmy jiných!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: .

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…