Antonín Dušek: Volby v ČR se nezadržitelně blíží a co voliči v lázních?

26.09.2021 7:38 | Komentář

Již za pár dní půjdeme k volbám do Parlamentu ČR. Každý, kdo chce a může, by měl jít volit. Nastává však otázka, co mají dělat ti voliči, co se nyní anebo během voleb budou nacházet v lázních tak potřebných pro jejich zdraví. Termíny se nedaly vybírat. A lázeňských hostů jsou tisíce. Proto tato rada. Ano, i v lázních se dá volit. Sice kandidátku toho kraje, kde se v lázních nacházíte, ale přece.

Antonín Dušek: Volby v ČR se nezadržitelně blíží a co voliči v lázních?
Foto: Hans Štembera
Popisek: Volič u volební urny, ilustrační foto

Avšak musíte něco proto udělat. Zajistit si volební průkaz a pak můžete volit z kteréhokoliv místa v republice. Jsou to volby celostátní a tak váš hlas nespadne pod stůl, ale obdrží ho ta strana nebo hnutí, pro něž jste se rozhodl.

Co proto udělat. Zajít na městský úřad, kde se lázně nacházejí, a oni vám pomohou vyplnit žádost ohledně zaslání voličského průkazu, a to na městský úřad, kde trvale bydlíte.

Zpáteční adresa bude vaše adresa lázeňského hotelu, kde se nyní nacházíte. Vše spěchá - do 1.10.2021 musí vaše žádost dojít na váš úřad. Pak obdržíte tolik toužebný volební lístek.

Věřím, že i když je to trochu komplikované, tak pro zvolenou stranu neb hnutí uděláte maximum. Volby rozhodnou o mnohém.

Ještě na závěr, v žádosti musí být váš ověřený podpis. Ten vám na úřadě provedou – zdarma.

Současný lázeňský host Antonín Dušek

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Ing. Jana Bačíková, MBA byl položen dotaz

Jak dlouho myslíte, že vaše důchodová reforma vydrží?

Dobrý den, zajímalo by mě, k čemu je dobrá důchodová reforma, na které nepanuje mezi vládou a opozicí shoda? Protože co když se nějaká schválí a jiná (další) vláda, ji zase zruší? Myslíte, že to prospěje něčemu pozitivnímu? Proč je takový problém se dohodnout? Vy jste sice opozici k jednání přizvali...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

12:26 Václav Hošek: Příležitosti se meze nekladou

Chtěl bych se dožít toho, až naše silnice budou brázdit jen elektrické vozy. Jak říkají pirátští pos…