Bankovnipoplatky.com mají nové stránky na Facebooku

08.11.2011 16:16

Server www.bankovnipoplatky.com spouští od pondělí 7.11.2011 nové stránky na Facebooku - http://www.facebook.com/bankovnipoplatkycom.

Bankovnipoplatky.com mají nové stránky na Facebooku
Foto: bankovnipoplatky.com
Popisek: Logo serveru bankovnipoplatky.com

Jejich grafiku a funkčnost originálním způsob vytvořila společnost La'perf. Mimo všech aplikací, které jsou dnes dostupné návštěvníkům na stránkách bankovnipoplatky.com - kalkulátor bankovních poplatků, kalkulačka úroků, porovnání hypotečních úvěrů apod. - se mohou uživatelé Facebooku zúčastnit navíc nevšední soutěže.

V ní se bude hrát o dva mobily značky HTC. Soutěžit se bude v tématu, které sice s bankovnictvím souvisí, ale zároveň půjde o nadsázku, humor a ironii, které jsou v dnešní době velmi aktuální - Soutěž o nejlepší hlášku o bankéřích. Soutěžit bude možné v období od 7.11. do 20.12.2011 a to na stránkách bankovnipoplatky.com na Facebooku v záložce:
http://www.facebook.com/#!/bankovnipoplatkycom?sk=app_257373574313385

La'perf je největší poskytovatel komunit ve střední a západní Evropě a jako první na světě, začne od začátku roku vyrábět facebook grafiky ve 3D.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: bankovnipoplatky.com

Radek Rozvoral byl položen dotaz

koalice

K čemu je, když uspějete ve volbách, když stejně nejste schopni se s nikým domluvit na koalici? Myslím teď hlavně ve sněmovně. Proč si z ANO děláte za každou cenu nepřítele, když by to mohl být potencionálně váš jediný koaliční partner, s kterým byste získali většinu ve sněmovně?

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…