Blok proti islamizaci: Pokračujeme v práci

23.10.2016 18:02

V sobotu 22. října proběhl v Praze Sněm Bloku proti islamizaci. Za účasti padesáti delegátů a členů z krajských organizací byla do funkce předsedkyně jednoznačně zvolena Jana BORKOVCOVÁ, místopředsedkyně Iva PROCHÁZKOVÁ a místopředseda Radek NOVÁČEK. Do kontrolního orgánu byla zvolena také poslankyně Olga HAVLOVÁ.

Blok proti islamizaci: Pokračujeme v práci
Foto: Blok proti islamizaci
Popisek: Pietní vzpomínkový průvod Bloku proti islamizaci

Delegáti Sněmu potvrdili, že budou i nadále pokračovat v naší snaze o integraci všech vlasteneckých a protiislámských uskupení v celé České republice a ochotu spolupracovat s každým, komu leží na srdci osud nejen naší vlasti, ale i boj za zachování evropských hodnot, ochrana lidských a občanských práv.

V závěrečném usnesení bylo potvrzeno, že BPI jako jeden ze zakládajících členů celoevropského uskupení Pevnost Evropa je připraven pokračovat v našem společném úsilí k zabránění islamizace Evropy.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

15:57 Filip Šebesta: O svobodě vdechovat kouř, úpadku evropského autoprůmyslu a nekonečné záruční lhůtě

Denní glosa Filipa Šebesty