Blok proti islamizaci: Smrtky projdou Prahou

02.09.2016 16:20

Blok proti islamizaci pořádá v sobotu pochod smrtek. 3. září je totiž smutné výročí beslanského školního masakru, při kterém zahynulo 330 civilistů z toho 186 dětí rukama čečenských islamistů. Stále častější jsou i útoky ve Francii – Nice, Belgii – Brusel, Německu, Anglii…

Blok proti islamizaci: Smrtky projdou Prahou
Foto: Blok proti islámu
Popisek: Blok proti islámu

Před blížícím se výročím 11. září, největším útokem na civilisty v moderních dějinách, chceme varovat před nebezpečím, které s sebou nese islám. Je velice důležité si uvědomit, že ilegální imigranti, kteří i nadále proudí do Evropy po desítkách tisíc, jsou převážně vyznavači této vražedné ideologie.

V sobotu ve 14.00 hodin vyjde průvod kostlivců z Loretánského náměstí, projde Nerudovou ulicí, dále Královskou cestou na Staroměstské náměstí, Dlouhou třídou a skončí na Petrském náměstí.

Smrtky ponesou kosy na zabíjení „nevěřících“, vlajky států a organizací podporujících islamizaci - Turecka, Saudské Arábie, Islámského státu, Al-Kajdy a tzv. Palestiny. Každá smrtka bude mít připomínku jednoho teroristického útoku, spáchaného pro Alláhovu slávu.

„Chceme, aby si lidé uvědomili, jaké hrůzy jsou ve jménu islámu páchány a že jediné možné řešení je spojit se a stát hrdě a svobodně za našimi hodnotami, tradicemi a kulturou a důsledně dbát na jejich dodržování od každého, kdo přijde do naší země“, řekla Jana Borkovcová, předsedkyně Bloku proti islamizaci.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: Tisková zpráva

Mgr. Lucie Potůčková byl položen dotaz

Jak je to s tou výjimkou?

I kdybysme pro teď měli výjimku z migračního paktu. Na jak dlouho by platila? Jak dlouho předpokládáte, že tu budou uprchlíci z Ukrajiny? Co když se z nich po čase stanou občané ČR? A proč bysme měli mít výjimku zrovna my, když uprchlíci (ne třeba z Ukrajiny) jsou i v jiných státech, ale třeba Ukraj...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

20:57 Štefec (Trikolora): Tak kdo tady vlastně vede válku?

Vyjádření experta Trikolory k útokům na kritiky války.