Bohdan Babinec: Když se k moci dostane psychopat

27.02.2022 15:30 | Komentář

Když přemýšlím o ruském národu, který měl velikány jako Tolstoj, Čechov, Dostojevskij, Jevtušenko, Vysocký, atd. a teď tato jména může kazit Putinovo jméno.

Bohdan Babinec: Když se k moci dostane psychopat
Foto: Hans Štembera
Popisek: Protest proti vpádu ruských vojsk na Ukrajinu

Jak to Rusové dokázali, že toto dopustili. Vždyť ve vlastenecké válce nesli nejvíc válečných neštěstí Ukrajinci, Rusové a Bělorusové. Nenapadlo by mne ani ve snu že tyto národy mohou mezi sebou válčit. Je to jakoby nám řekli, že mezi sebou mohou válčit Češi a Slováci. To, co se na Ukrajině odehrává, může vést k obdivu  národům Ukrajiny. Kdyby se to skončilo tím, že Ukrajina agresora úspěšně odrazí a na Ukrajině se životní stav znormalizuje, doporučuji, aby se Ukrajina vykašlala na Bideny a Stoltenbergy. Oni jen hodně slibují a málo pomáhají. Omlouvají se tím, že jejich armády zasáhnout nemohou, protože Ukrajina není členskou zemí NATO. A jak to, že Putina nějaké samozvané republiky požádají a on jim „na pomoc“ posílá „mírotvornou“ armádu. A proč na výzvu o pomoc Ukrajině NATO tuto pomoc odmítá. Zdůvodňují to tím, že Ukrajina není členem NATO, a proto jí nemohou poskytnout vojenské síly na obranu. Vstoupit do NATO však trvá léta. Ukrajina by tedy měla Rusku říct počkejte deset, dvacet let a až budeme členy NATO tak na nás zaútočte. Ptám se proč by měla Ukrajina do NATO vstupovat až po ukončení války s Ruskem, když je schopna ubránit se sama. Proč by tedy měla potřebovat NATO? V takovém případě ať přemýšlí o neutralitě dle švýcarského vzoru. A Rusová ať se sami snaží zbavit prezidenta – psychopata. Vždyť kolik lidí bude jeho rozhodnutím připraveno o život a kolik bude způsobeno utrpení. Držme Ukrajině palce a srdečně poděkujme všem, kteří jí pomáhají v boji s agresorem. Skláním se před statečností národů Ukrajiny.

MUDr. Bohdan Babinec, CSc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

Ukrajina (válka na Ukrajině)

Zprávy z bojiště jsou v reálném čase těžko ověřitelné, ať již pocházejí z jakékoliv strany konfliktu. Obě válčící strany z pochopitelných důvodů mohou vypouštět zcela, nebo částečně nepravdivé (zavádějící) informace.

Redakční obsah PL pojednávající o tomto konfliktu naleznete na této stránce.

autor: PV

Andrej Babiš byl položen dotaz

dobrý den, sdělte prosím, jak to bylo:

viz: https://aeronet.cz/news/sok-pred-vanoci-vsechno-je-jinak-podle-dokumentu-hlasovala-pro-globalni-kompakt-cela-ceska-vlada-nikdo-se-nezdrzel-hlasovani-a-nikdo-nebyl-proti-ministr-zahranici-tomas-petricek-rekl/?utm_source=www.seznam.cz&utm_medium=z-boxiku

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

16:14 Jiří Paroubek: I. čtvrtletí - růst čínské ekonomiky o 5,3 %

Světové agentury, vč. např. Bloombergu, zveřejnily počátkem týdne čísla převzatá od čínského statist…