Bohdan Babinec: Návrh nové možné metody léčby Covid 19

04.11.2020 20:02

Vážený pane ministře, omlouvám se, že Vás oslovuji, ale byl bych rád, pokud byste mi pomohl v ověření, kontrole a rozšíření aplikace nové metody léčby Covid 19.

Bohdan Babinec: Návrh nové možné metody léčby Covid 19
Foto: NÁR.SOC.
Popisek: Bohdan Babinec

Já jsem si při coronavirových potížích aplikoval do nosních dýchacích cest Avamysspray 2x denně ráno a večer. Po jídle jsem si 3x vyplachoval ústní dutinu a kloktal jednou sklenicí slabého roztoku hypermangánu (dvě nebo tři zrnka Kalii hypermangani ve sklenici vlažné vody), pak jsem si natřel hrtan a mandle tyčinkou s vatičkou namočenou v roztoku jodisolu (při výrazném dávivém reflexu postříkat hrtan a mandle jodisol sprejem). Při teplotě nad 38 stupňů jsem 3x denně po jídle snědl 2 Paraleny (max. 2 dny) a když subfebrilie přetrvávaly víc než dva dny, pokračoval jsem 5 – 7 dnů jednou tabletou. Celková doba léčby tedy nepřesáhla jeden týden. Po vyléčení z onemocnění coronavirem jsem záměrně osobně kontaktoval nakažené osoby a do jedné hodiny po takovém kontaktu jsem vždy do nosních dýchacích cest jedenkrát denně vstříkl Avamis sprej a aplikoval Jodisol do hrtanu. V případě příznaku vzniku onemocnění bych toto následující den zopakoval, jelikož jsem však žádné příznaky neměl, provádět jsem to již nemusel. Vzhledem k faktu, že nemám možnost tento postup vyzkoumat na více nemocných osobách, žádám Vás abyste některým lékařům z infekčních oborů doporučil prověřit tuto metodu.

Děkuji za spolupráci a zůstávám s pozdravem

MUDr. Bohdan Babinec, CSc.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

koronavirus

Více aktuálních informací týkajících se COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MZ ČR. Přehled hlavních dezinformací o COVID-19 naleznete na oficiálních stránkách MV ČR. Pro aktuální informace o COVID-19 můžete také volat na Informační linku ke koronaviru 1221. Ta je vhodná zejména pro seniory a osoby se sluchovým postižením.

Zcela jiné informace o COVID-19 poskytuje například Přehled mýtů o COVID-19 zpracovaný týmem Iniciativy 21, nebo přehled Covid z druhé strany zpacovaný studentskou iniciativou Změna Matrixu, nebo výstupy Sdružení mikrobiologů, imunologů a statistiků.

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

15:49 Dominik Rusinko: Spotřebitelská nálada na vzestupu

Dubnové výsledky konjukturálních průzkumu ukazují na pokračující oživení tuzemské ekonomiky. Souhrnn…