Byzantský katolický patriarchát: Duchovní mobilizace za Trumpa pokračuje

29.03.2017 7:32

Drazí křesťané USA! V duchovní mobilizaci je nejpodstatnější jednota s Kristem. Krev Kristova očišťuje od hříchů. V nás ale zůstává dědičný hřích, ložisko zla, které infikuje a paralyzuje duši. Jak?

Byzantský katolický patriarchát: Duchovní mobilizace za Trumpa pokračuje
Foto: BKP
Popisek: Patriarcha Eliáš Antonín Dohnal

Paměť nepřipomíná podstatné věci, ignoruje i realitu smrti, Božího soudu a věčného trestu! Nepřipomíná nám ani věčné štěstí v nebi, které nám otevřel svou smrtí Ježíš Kristus!

Rozum se svou intelektuální pýchou miluje lež, klamné filosofie a psychologie. Odmítá přijmout realitu nutnosti boje se lží a zlem a nechce se sklonit před Božími zákony. Intelektuální pýcha udržuje člověka v otroctví narkotik, alkoholu, nikotinu, mamonu, kariérismu a nemorálnosti!

Vůle narušená hříchem, vášněmi těla a pýchou duše nechce realizovat pravdivé dobro, ale realizuje zlo pod rouškou dobra a pravdy.

Kristus ale svou smrtí přemohl i toto ložisko zla v nás!

V modlitbě si uvědom aspoň jednu minutu pravdu: „Spolu s Kristem jsem ukřižován, nežiji já, žije ve mně Kristus.“ (Gal 2,20) Když vírou stojíš v této pravdě, starý člověk – kořen zla v tobě – je ukřižován s Kristem. Uvědom si to a současně i poslední minutu svého života!

Modlitební stráže:

S modlitebními strážemi už mnozí Američané mají zkušenost. Jde o to, že si každý vybere pro modlitbu svou hodinu, kterou dodržuje každý den a je si vědom, že za tento čas nese zodpovědnost před Bohem. Na území Ameriky se tak vytvoří nepřetržitá modlitba (Lk 18,1; 1Sol 5,17)Společný úmysl je: za ochranu prezidenta Trumpa, jeho spolupracovníků a za záchranu Ameriky, a tím i světa.

Tyto stráže by měly v Americe fungovat i po ukončení 100 dní intenzivního boje, tedy i po 1. květnu 2017.

Je potřebné, aby se stráže modlily i ve svatou hodinou, která je stabilní pro všechny od 20:00-21:00.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Jaroslav Bžoch byl položen dotaz

migrační pakt

Nepřijde vám divné, že se o migračním paktu hlasovalo těsně před volbami? A bude tedy ještě po volbách něco změnit nebo je to už hotová věc? Taky by mě zajímalo, nakolik se nás týká, protože Rakušan tvrdí, že tu máme uprchlíky z Ukrajiny, takže nebudeme muset přijímat další ani se nebudeme muset vyp...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

11:34 Jiří Paroubek: Lhali nám před lety, nebo nám lžou dnes?

Ti, kteří ovládají náš svět, a tím i naše životy, spoléhají na krátkost a nedokonalost naší paměti. …