Byzantský katolický patriarchát: Prokletí na kardinála DiNarda a arcibiskupa Gómeze z USA

12.02.2017 11:00

Byzantský katolický patriarchát (BKP) koná v současné době prorockou službu (Ef 2,20). V apoštolské a prorocké autoritě ve jménu Trojjediného Boha Otce, Syna i Ducha svatého tímto vynáší Boží anathemu – prokletí na kardinála Daniela DiNarda a na arcibiskupa José Gómeze (viz. Gal 1,8-9).

Byzantský katolický patriarchát: Prokletí na kardinála DiNarda a arcibiskupa Gómeze z USA
Foto: BKP
Popisek: Patriarcha Eliáš Antonín Dohnal

Odůvodnění:

Předseda Konference katolických biskupů USA kard. D. DiNardo a viceprezident arcibiskup J. Gómez pokrytecky vyzvali katolíky, aby spojili svůj hlas na tzv. ochranu „lidské důstojnosti“ proti „jakékoliv formě diskriminace“. Pod touto pozitivní frází spolu s architekty NWO prosazují dva nejsilnější autogenocidní prostředky: 1) LGBT diktaturu a 2) islamizaci. Zradili Krista, církev i americký národ!

Paradoxně pak tito církevní Jidáši dodali: „My se nezapojujeme do politiky, ale máme za cíl hlásat živého Krista v současném světě.“

Odpověď: To je kolosální lež! Zapojili se přímo do globalizační politiky elit NWO. Prosazováním sodomie a islamizace zabíjejí živého Krista v duších.

Citace: „... když před hrozbou smrti nějaká rodina zanechá svůj vlastní domov, je tam přítomen Ježíš.“

Odpověď: Islámští imigranti nezanechávají svůj domov před hrozbou smrti a ani tam není přítomen Ježíš, ale Alláh. Ten jim přikazuje řezat hlavy křesťanům, u nichž je Ježíš (citace koránu: „usekávejte jim hlavy...“ /47:4/, „budou ukřižováni nebo jim budou useknuty jejich pravé ruce a levé nohy...“ /5:33/, Mohamed – největší vzor pro každého muslima – osobně usekl hlavy 900 zajatých židů, kteří se mu vzdali /Život Mohameda P464/). Pravý muslim musí být po vzoru Mohameda a na příkaz koránu džihádistou. Toto je smysl i migrační vlny!

Islamisté v Sýrii před Vánocemi 2016 sadisticky umučili 250 křesťanských dětí ve věku do 4 let v hnětacích strojích na těsto. K tomuto a k jiným zločinům na dětech americký kardinál DiNardo i s arcibiskupem Gómezem pokrytecky mlčí. Takzvaná ochrana před diskriminací je manipulační manévr pro prosazení sexuálních zvráceností! Následuje adopce dětí homosexuály, pedofily a sadomasochisty (LGBTQ). Jde o nejkrutější tyranii dětí. Jmenovaní církevní zločinci ji podporují!

Konference biskupů USA pod vedením těchto zločinných apostatů manipuluje katolickou veřejností a stahuje prokletí na celý americký národ. Boží slovo varuje před sodomií LGBTQ trestem ohně z nebe (srov. Jud 7, 2Pt 2,6)

Podstatou koránu je islamizace planety skrze džihád; jeho přípravnou fází je migrace. Můžeme se poučit z historie: Islám rozpoutal 548 válek (270 milionů zabitých, genocida Arménů 1915, řezání hlav křesťanům v posledních třech letech v Egyptě, Etiopii, Libyi, Súdánu...). Terorismus je podstatou islámu, zakotvený v koránu a v hadísech. Kontroverzní dekret Nostra aetate (1965) pravdivou podstatu islámu zamlčel a ovocem je islamizace Evropy (více než 50 milionů muslimů). Islamizace, fanaticky prosazovaná pseudopapežem Františkem, doko nčuje proces likvidace křesťanství v Evropě.  

Kard. DiNardo i arcib. Gómez svou výzvou rozpalují nenávistnou kampaň proti prezidentovi s cílem obnovit autogenocidní proces realizovaný prostřednictvím LGBTQ a islamizace! Za pokrytectvím těchto dvou církevních farizeů je duch antikrista. V dané situaci jde o zločiny proti lidskosti!

Závěr:

Kdo uposlechne výzvy těchto církevních Jidášů, stáhne na sebe tutéž Boží anathemu – prokletí. Pokud kard. D. DiNardo a arcib. J. Gómez nebudou konat veřejné pokání a zůstanou v zatvrzelosti i v momentu smrti, budou navěky mučeni v pekle spolu s ďáblem a jeho démony!

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

PhDr. Olga Richterová byl položen dotaz

Porodnost

Dobrý den, píšete, co chcete dělat pro zvýšení porodnosti, ale nezapomínáte, že jste už více jak dva roky ve vládě? Co jste zatím pro rodiny udělali? Vždyť i to navýšení rodičovské je nedostatečné a navíc diskriminující. A co je vlastně podle vás hlavní příčinou klesající porodnosti? Koukám, že neod...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

15:52 Zbyněk Fiala: Velké sny a prázdná kapsa

Končící Evropská komise zkouší ještě udat strategii pro příští volební období, s nejasnými návrhy, n…