Červíček (ODS): Na dně už jsme byli…, jde to bohužel ještě níž

18.02.2018 21:03

Komentář na facebookovém profilu k událostem uplynulého týdne.

Červíček (ODS): Na dně už jsme byli…, jde to bohužel ještě níž
Foto: ODS
Popisek: Martin Červíček

Pondělí
… chvilka čtení a je po náladě...https://globe24.cz/…/49707-velka-potupa-a-ostuda-s-babisovy…... OPRAVDU si někdo může myslet, že se jedná o úspěšnou kontrolu ministra vnitra...?!

Úterý
…také jsem si četl - jak Tomio Okamura nejprve „nevědomky“ chybně formulující své myšlenky nyní na důkaz a jako omluvu svého „kosmopolitního a pouze špatně pochopeného“ smýšlení navrhuje ustanovení nového významného dne… myslel jsem, že máme chřipkovou epidemii, ale v ovzduší je asi nějaký mnohem zákeřnější bacil…přišel jsem o přesvědčení, že na dně už jsme byli…jde to bohužel ještě níž?

Středa
…konečně mi týden i něco dal – v rámci další příjemné návštěvy střední školy SŠIS ve Dvoře Králové nad Labem jsem se utvrdil v tom, že má smyls zkoušet nové věci, a to jak pro studenty, tak pro pedagogy a že se na to „učitelování“ stále těším. A v neposlední řadě hrdý pocit, že Královéhradecký kraj nadále patří mezi průkopníky v oblasti vzdělávání a škola, jejímž zřizovatelem je Kraj, bude opět první, na které se začne vyučovat nový perspektivní obor…

Čtvrtek
…jednání Rady Asociace krajů v Olomouci vnímám ale pozitivně, nebylo to jenom „setkání pro setkání“, ale řešili jsme konkrétní problémy v oblastech dopravy, řešení návazných realizací mezi sousedními kraji nebo čerpání finančních prostředků. Pravda …vzhledem k tomu, že se jednání odehrávalo na moravské půdě…“tekutý“ způsob večera - jevil se mi poněkud náročný.

Pátek
…druhý den jednání Rady Asociace krajů byl ve svižném tempu a se závěry jak vzájemnou pravidelnou informovaností o situaci a připravovaných aktivitách v jednotlivých krajích zefektivnit realizaci vybraných dopravních projektů. Po náročném večeru jsem si raději dělal i poznámky a navíc jsem se musel rychle přesunout ještě do Prahy do studia ČT na natáčení dílu nového pořadu, jehož téma tak trochu souviselo s mou předchozí praxí. Ale k tomu se ještě vrátím…možná po odvysílání.

Sobota
…statečně jsem ukončil taneční kurz s nečekaným zjištěním, že mě to bavilo. Takže, až mi zavolají ze StarDance, budu dělat chvíli „herečku“, ale jsem připraven.

Neděle
…sleduji Sjezd ČSSD …no a snad jenom…, je vidět, že sportovní duch, který v těchto dnech ovládá téměř celý svět a naši zemi, přinesl již řadu radostných okamžiků i pocitu národní hrdosti – bohužel v méně povznášející formě ovládl i politiku. Je možné pozorovat, jak se skoky, hokej nebo střelba dají lehce změnit v poměrně slušný zápas o místo „na bedně“.

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

Mgr. Bc. Vít Rakušan byl položen dotaz

Jak můžete někoho obvinit bez důkazů?

Vaše vláda nálepkuje dost často, vy hlavně a chcete bojovat proti dezinformacím, ale jdete podle vás příkladem? Je podle vás v pořádku, že někoho obviníte a pak nejste schopný u soudu říci, na základě čeho a svá obvinění doložit? A omluvíte se SPD nebo se odvoláte? https://www.parlamentnilisty.cz/p...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…