David Rath: Sexuální otrokářství v Británii

15.04.2019 18:51

Mainstreamová média, především ČT, už týdny omílají neustále brexit. Proč to asi dělají, když názory nás z České kotliny na rozhodnutí ostrovanů nemají vůbec žádný vliv? Jediné logické vysvětlení je, že nás chtějí tak vyděsit, aby nikoho nenapadlo uvažovat o něčem podobném i u nás.

David Rath: Sexuální otrokářství v Británii
Foto: Hans Štembera
Popisek: Lékař David Rath

Až historie ukáže

Vůbec nechci polemizovat o tom, zda brexit přinese prospěch nebo škody a pro koho. Teprve čas (historická zkušenost) ukáže, jak to ve skutečnosti bude, pokud však elity Spojeného království věc nezaonačí tak, že k naplnění vůle voličů nakonec nedojde. Jejich divadelní představení čím dál tím více ukazuje, že EU nakonec neopustí, ale o tom také diskutovat nechci.

Selekce informací

Spíš zaráží fakt, že mainstream zatajuje (nesděluje) hrozivé informace o novodobém otrokářství, které v Británii roky praktikovaly a utěšeně rozvíjely skupiny přistěhovalců z Pákistánu. Jde přitom o věc rozsahem nevídanou a nevídanou i rozsahem selhání britského represivního systému.

Otrokyně

Stovky, tisíce ,,bílých" a mnohdy nezletilých dívek byly unášeny, násilně zdrogovány a prodávány k sexu v ilegálních muslimských bordelech. Rodiny zmizelých dívek se obracely na polici a další státní orgány a ty roky nedělaly vůbec nic. Těžko říci, zda motivem byla lenost nebo šlendrián nebo strach ze zásahu proti rostoucí a agresivní muslimské komunitě.

Připosranost ANO

Podrobnosti jsme se mohli dozvědět od Tommyho Robinsona, který se této kauze roky v Británii věnuje a měl o ní hovořit na semináři v poslanecké sněmovně. Maistreamová média mu dala nálepku ultrapravicového aktivisty za to, že hájí právo nemuslimských Britů na jejich zemi a dokumentuje zvěrstva novodobých otrokářů. Bohužel pořadatelé - poslanci z hnutí ANO a KDU se z povyku médií a z nátlaku britského velvyslance ,,podělali" a konferenci zrušili. Sice ubohé, ale pro většinu našich současných politiků celkem příznačné.

Měli chtít výměnu názorů

Je škoda, že místo lokajské reakce naopak nepozvali i britského velvyslance na konferenci a mohli jsme slyšet a srovnat dva názory na to, co se roky dělo a asi i děje v Británii. Islám totiž není ,,obyčejné" náboženství, ale diktuje i přístup k druhým lidem. Od mala je muslimům vštěpováno, že lidé, kteří nevěří v proroka a Alláha, jsou méněcenní, tedy podlidé. Je to obdoba nacismu, který lidi dělil zase podle rasy na ty nadřazené a podřadné. Islám dělá totéž s tím rozdílem, že rozdělení je podle víry.

Nadlidé

Příkladů dopadů takové víry - ideologie je mnoho. Jedením z nejotřesnějších je právě zotročování nevěřících dívek pro potřeby uspokojení potřeb muslimských nadlidí. Nacismus se tradičně ( a nelogicky) označuje za ultrapravicovou ideologii. Není islám také ultrapravicovým extremismem? Určitě téma k diskusi, ale tu od mainstreamu v EU čekat zatím nelze. Pro ty je ultrapravicovým aktivistou Tommy Robinson - basta a milé ovce to musíte akorát opakovat.

Vyšlo na Vasevec.cz. Publikováno se souhlasem vydavatele

Přidejte si PL do svých oblíbených zdrojů na Google Zprávy. Děkujeme.

reklama

autor: PV

migrační pakt

Paní poslankyně mám tento dotaz. Je vůbec možné, aby ministr vnitra Rakušan schválil migrační pakt v Bruselu, aniž by to předtím projednala poslanecká sněmovna. Vy poslanci, které jsme si my občané zvolili, aby vedli a spravovali tuto zem, ku prospěchu nás občanů, kteří si vás platíme, přece nejde o...

Odpověď na tento dotaz zajímá celkem čtenářů:


Tato diskuse je již dostupná pouze pro předplatitele.

Další články z rubriky

Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

20:28 Petr Žantovský: Jak jsem potkal knihy – 351. díl. Coriolanus

Ve vaší blízkosti, pánové, by mi mohl změknout mozek... Petr Žantovský našel zdroj pro poetické zhod…